URS TRČANJE I TO

Green Lake Triathlon - Sprint Muškarci 21.07.2024. 09:00 21.07.2024. 11:00 Više...

Završena :: 45 prijavljeno, 31 s brojem, 14 - REG 3 - STA 28 - FIN

BIH 42 Bosnia and Herzegovina
CRO 2 Croatia
GER 1 Germany

BIH 30 Bosnia and Herzegovina
CRO 1 Croatia

Događaj - Javno Utrka Prijavljeni natjecatelji Rezultati

Dobrodošli na Green Lake Triathlon!

 

TK Feniks, s ponosom predstavlja ovogodišnji spektakl u Lišićićima/Konjic. Uživajte u dvije  uzbudljive trke, gdje će vas čeka dinimačina i adrenalinska trka.

 

Ovo je drugo izdanje Green Lake Triatlona I ujedno je I državno prvenstvo u olimpijskom triatlonu Bosne I Hercegovine.

 

Pridružite nam se 21. 7. 2024., iskusite triathlon I sve njegove čari.

 

Spremni ste za izazov? Vidimo se na stazi, gdje ćete s pravom reći da ste triatlonac.

 

Ime trke: Green Lake Triathlon

Organizator: TK  „Feniks“

Elektronsko mjerenje vremena: OnTime Sarajevo

 

Kontakt organizatora:

 • mob.: +387 62 304 102
 • e-mail: info@greenlaketriathlon.com
 • web: greenlaketriathlon.com

 

Datum: Nedelja, 21.7.2024.

 

Područje: Lišićići - Konjic, Bosna i Hercegovina

 

Tip trke: sprint triathlon i olimpijski triathlon

 

Start trke: Lišićići

Broj učesnika: 400

 

Pravo učešća imaju svi aktivni i rekreativni sportisti i građani, stariji od 14 godina, koji pravovremeno kompletiraju svoje prijave.

 

Prijave i startnina:

Prijave za trku: isključivo on-line na web stranici stotinka.hr

 

Krajnji datum za online prijave: Ponedeljak, 14.7.2024. do 23:59h, odnosno do popunjavanja kapaciteta trke.

 

             

STARTNINE

SPRINT TRIATLON               

Rane prijave do 31.05.2024.          

Licencirani takmičari - 40 KM

Nelicencirani takmičari - 45 KM

Standardne prijave od 01.06.2024. do 30.06.2024.          

Licencirani takmičari - 45 KM

Nelicencirani takmičari - 50 KM

Kasne prijave od 01.07. do 15.07.2024. 

Licencirani takmičari - 50 KM

Nelicencirani takmičari - 55 KM

  

PODACI ZA UPLATU

Naziv primatelja: TK Feniks

Adresa primatelja: Branilaca Sarajeva 19b

Banka: ProCredit Bank d.d. Sarajevo

 

Za takmičare iz inozemstva - startnina će se moći uplatiti kod organizatora na dan registracije. Uplatom startnine takmičar potvrđuje da je saglasan s Pravilima i propisima organizatora takmičenja.

Uplatu startnog paketa možete izvršiti direktno žiro račun:

 

Primatelj: TK “Feniks”, Branilaca Sarajeva 19b, Sarajevo , Bosna i Hercegovina

Račun: 1941410631000111 – ProCredit Bank

Svrha: Uplata startnine (tip trke)

 

 

Podjela startnih paketa:

 • biti će te naknadno obavješteni

 

Plaćanje i korekcija rezultata utrka

 • Organizator TK “Feniks” je odgovoran za tačnost podataka trke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za trku.
 • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
 • Molimo pitajte organizatora TK “Feniks” izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o trci. Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima trke treba poslati na ontime.bih@gmail.com

 

Kontakt

e-mail: info@greenlaketriathlon.com

web: greenlaketriathlon.com

Telefon: +387 62 304 102

Adresa: Branilaca Sarajeva 19b, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

UPOZORENJE

Ovo je pravni dokument koji utječe na vaša prava. Ako niste sigurni u bilo koji pojam u ovom dokumentu, trebali biste zatražiti neovisno pravno savjetovanje prije potpisivanja.

Ovi uvjeti i odredbe („Obrazac“) primjenjuju se na sve događaje koje organizira TK Feniks ("Feniks") („Događaj“).

 

TK Feniks može zahtijevati da potpišete ovaj Obrazac na dan događaja iako ste se prijavili putem interneta. U svakom slučaju, sudjelovanjem na Događaju ovime priznajete svoje prihvaćanje uvjeta i odredbi navedenih u ovom Obrascu.

 

Ako vas je druga osoba prijavila za Događaj, pretpostavlja se da je ta osoba vaš agent i da je ta osoba u vaše ime prihvatila sve uvjete i odredbe navedene u ovom Obrascu.

 

Razumijem i slažem se:

 

 1. Pregledat ću sve primljene materijale, točno popuniti i prihvatiti registracijske informacije, dokumente i procese. Pregledat ću i poštivati sve relevantne propise i politike, uključujući (ali ne ograničavajući se na) pregled prezentacije Orijentacije za trku (prikazane tokom dana prije događaja na lokaciji događaja), čitanje Vodiča za informacije o sportistima Triatlon saveza Bosne i Hercegovine, kako se mogu izmijeniti, i sva prometna pravila;

 

 1. Moj konačni prihvat i sudjelovanje na Događaju uvjetovani su primitkom i pregledom svih potrebnih informacija i obrazaca od strane TK Feniks, uključujući i ovaj Obrazac;

 

 1. Potpuno sam sposoban sudjelovati bez nanošenja štete sebi ili drugima. Nadalje, slažem se da sudjelovanje u ovim aktivnostima može zahtijevati izuzetnu kondiciju i izdržljivost i da imam odgovarajuću kondiciju i fizičku spremnost;

 

 1. TK Feniks sklapa ugovore s pojedincima ili organizacijama koje su nezavisni izvođači (ne njezini zaposlenici ili agenti) kako bi pružili neke od usluga i provodili neke od aktivnosti u kojima će sudionici sudjelovati. Priznajem da TK Feniks ne nadzire ili kontrolira te nezavisne izvođače. Nadalje, prihvaćeno je da se aktivnosti odvijaju na prostorima ili u objektima koji nisu u vlasništvu ili pod kontrolom TK Feniks;

 

 1. Informacije navedene u ovom Obrascu nisu iscrpljujuće, mogu postojati i druge nepoznate ili neočekivane aktivnosti, inherentni ili drugi rizici i ishodi, i TK Feniks ne može osigurati moju sigurnost niti eliminirati sve rizike. Predstavnici TK Feniks -a dostupni su ako imam dodatnih pitanja o aktivnostima ili povezanim rizicima;

 

 1. Poštovat ću prava, dostojanstvo i vrijednost svakog pojedinca na događaju, uključujući sudionike, volontere i gledatelje. Uvijek ću se ponašati profesionalno i odgovorno te održavati visoke standarde u pogledu svog jezika i postupaka i neću diskriminirati ni jednu osobu iz bilo kojeg razloga, posebno na temelju spola, seksualne orijentacije, etničke pripadnosti, vjere, sposobnosti ili izvedbe;

 

 1. Dobrovoljno sudjelujem s znanjem o rizicima;

 

 1. Sve sporove ili zahtjeve koje mogu imati proizašle iz, u vezi s ili u svezi s ovim Obrascem, mojom prijavom ili sudjelovanjem u aktivnostima ili bilo kojim drugim aspektom moje veze s TK Feniks -om uređivat će BiH pravo;

 

 1. Ako potpisujem kao zakonski skrbnik sudionika, imam zakonsku ovlast djelovati za sudionika i u njegovo ime;

 

 1. Što se tiče moje veze s TK Feniks -om, slažem se da će sadržaj ovog Obrasa imati prednost nad bilo kojim drugim obrascima ili ugovorima koje potpišem (za strane osim TK Feniks -a) u vezi s tim aktivnostima;

   

 1. Ovlašćujem osoblje, predstavnike, izvođače ili drugo medicinsko osoblje TK Feniks-a da dobiju ili pruže medicinsku skrb za mene, da me prevezu u medicinsku ustanovu i pruže liječenje (uključujući, ali ne ograničavajući se na evakuaciju, hospitalizaciju, transfuziju krvi, kirurgiju i lijekove) koje smatraju potrebnim za moje zdravlje. Saglasan sam platiti sve troškove povezane s tom skrbi i prijevozom. Saglasan sam s oslobađanjem (prema ili od strane TK Feniks -a, osiguravajućih društava, drugih pružatelja zdravstvene skrbi i njihovog osoblja, predstavnika ili izvođača) svih medicinskih informacija ili zapisa potrebnih za liječenje, uputu, fakturiranje ili druge svrhe.

 

 1. TK Feniks zadržava pravo, po vlastitom nahođenju, otpustiti bilo kojeg sudionika iz aktivnosti, odbiti ili opozvati prijavu bilo kojeg kandidata u bilo kojem trenutku, izdati posebne prijave i/ili diskvalificirati bilo kojeg sudionika s Događaja. Ako sam otpušten ili napustim iz bilo kojeg razloga, slažem se da sam odgovoran za sve troškove ranog odlaska, bilo iz medicinskih razloga, otpuštanja, osobnih hitnih situacija ili na drugi način. Ako mi je prijava odbijena ili opozvana, slažem se da TK Feniks nije odgovoran za troškove koje sam imao ili štete koje su pretrpjeli ja ili moja obitelj iznad iznosa kotizacije. U slučaju da TK Feniks odbije ili diskvalificira bilo kojeg sudionika s Događaja (bilo prije ili tijekom Događaja), TK Feniks neće vratiti nikakve kotizacije sudioniku gdje je sudionik lažno prikazao svoju sposobnost za sudjelovanje na Događaju u trenutku prijave ili je prekršio bilo koji od uvjeta ovog Obrasa.

 

 1. Ako želim odustati od Događaja, to moram učiniti putem svoje online prijave, a primjenjivat će se posebna politika otkazivanja određena na web stranici događaja.

 

 1. TK Feniks, prema vlastitom nahođenju, može odgoditi, izmijeniti ili otkazati Događaj iz bilo kojeg razloga, uključujući ako smatra da su uvjeti na dan utrke nesigurni. U slučaju odgode, izmjene ili otkazivanja Događaja, uključujući, ali ne ograničavajući se na prirodne katastrofe ili elementarne nepogode (uključujući bez ograničenja vjetar, nemirno more, kišu, grad, uragan, tornado, potres), terorističke napade, požare, prijetnje ili stvarne štrajkove, radne teškoće, prekide rada, pobunu, rat, javne katastrofe, poplave, neizbježne nesreće, uvjete staze utrke ili bilo kojeg drugog uzroka izvan kontrole TK Feniks -a, neće biti povrata kotizacije TK Feniks -a ili bilo kojih drugih troškova nastalih u vezi s Događajem.

 

 1. Odmah ću obavijestiti TK Feniks ili službenika Događaja (ili drugog odgovarajućeg službenika Događaja) ako smatram ili postanem svjestan da je staza utrke, objekti, oprema ili područja koja će se koristiti na Događaju nesigurna.

   

 1. Moja prijava za Događaj nije prenosiva na druge osobe ili druge događaje. Pokušaj prenošenja moje prijave ili dopuštanje drugoj osobi da sudjeluje pod mojim imenom može rezultirati otkazivanjem bez povrata, proglašavanjem osiguranja ništetnim i diskvalifikacijom za sudjelovanje na budućim događajima TK Feniks-a.

   

 1. Dajem TK Feniks-u, njenim podružnicama, ovlaštenicima i ovlaštenicima pravo i dopuštenje da fotografiraju, snimaju, zabilježe i/ili na bilo koji drugi način zabilježe u bilo kojem mediju moje ime, sliku, glas, pisane izjave, fotografiju i/ili vizualnu sličnost mene i/ili mojih članova obitelji (zajednički "slike"), s pravom sublicenciranja, tijekom aktivnosti ili na drugi način, bez naknade, za upotrebu u bilo koje svrhe u bilo kojem mediju širom svijeta u beskonačnosti, uključujući, ali ne ograničavajući se na upotrebu u emitiranju, fotografijama, publikacijama, podcastima, webcastima, filmskim snimkama, brošurama, CD-ovima, DVD-ovima, internet stranicama, platformama društvenih medija, televiziji i/ili u bilo kojim povezanim komercijalnim, informativnim, obrazovnim, reklamnim ili promocijskim materijalima. Razumijem da će sva vlasnička i autorska prava na slikama biti u vlasništvu TK Feniks -a i odričem se prava na inspekciju ili odobrenje. Razumijem i slažem se da će moje ime, broj startnog broja i rezultati utrke biti javno dostupni tijekom i nakon Događaja.

 

 1. Slažem se da organizatori Događaja mogu pružiti moje osobne podatke tvrtki za fotografiranje, koja me može kontaktirati putem e-pošte kako bi me obavijestila kada su fotografije s Događaja dostupne na svojoj web stranici.
 2. Slažem se da moje ime i kontakt podaci budu uključeni u bazu podataka Green Lake Triathlon događaja i da, osim ako drugačije ne navedem, bit ću pretplaćen na razne publikacije povezane s TK Feniks-om, uključujući mjesečni bilten i druge promotivne materijale o nadolazećim događajima. Priznajem da mogu odustati od ovih usluga u bilo kojem trenutku.
 3. Suglasan/na sam da ako odlučim ne biti uključen/a u bazu podataka TK Feniks događaja, i dalje ću primati novosti koje se odnose na događaj na koji sam se prijavio/la. Također se slažem da je moja odgovornost da dobijem informacije i ažuriranja događaja s web stranice događaja, (ako je primjenjivo).
 4. Mogu dobiti čip za mjerenje vremena i narukvicu na vremenski određenim događajima koje provodi TK Feniks, koje će ostati vlasništvo TK Feniks-a. Snimljeno vrijeme nije zajamčeno. Čip za mjerenje vremena i narukvica moraju biti vraćeni na dan relevantnog Događaja na određeno mjesto nakon završne linije. Ako ne vratim svoju vremensku narukvicu TK Feniks-u, pristajem platiti 100KM TK Feniks-u u roku od 14 dana od relevantnog Događaja.
 5. TK Feniks može dodijeliti ovaj Obrazac drugim entitetima ili pojedincima („stecateljima“) u bilo kojem trenutku, i takva dodjela pružit će stecateljima puna prava i zaštitu utvrđenu u ovom Obrascu.
 6. Ovaj Obrazac je važeći u vezi s upisom ili sudjelovanjem sudionika u aktivnostima od datuma potpisa do završetka svih aktivnosti, i ovaj Obrazac ostaje u potpunosti na snazi i učinkovit nakon završetka svih aktivnosti.
 7. Suglasan/na sam pružiti ime i kontakt telefon osobe koja nije sudionik Događaja, a koja se može kontaktirati u slučaju hitne situacije, a koja će biti dostupna tijekom i nakon Događaja.
 8. Potpuno sam odgovoran/a za sigurnost svojih osobnih predmeta na Događaju i TK Feniks neće biti odgovorna za zamjenu bilo kojih osobnih predmeta.
 9. Prihvaćam sve rizike koji proizlaze iz mog sudjelovanja na Događaju koji bi mogli rezultirati ozljedom, gubitkom života ili trajnom ozljedom. Stoga oslobađam TK Feniks -a i sve osobe ili subjekte koji su izravno ili neizravno povezani s provedbom Događaja od bilo kakve odgovornosti, zahtjeva, zahtjeva, uzroka radnje, štete, gubitka troškova (uključujući sudne troškove i razumne pravne naknade) proizašlih iz mog sudjelovanja na Događaju i ovime ih oslobađam od odgovornosti (uključujući odgovornost za njihovu nepažnju ili tuđu) za sve ozljede, gubitke ili štete proizašle iz mog sudjelovanja na Događaju.

URS TRČANJE I TO

URS TRČANJE I TO

Plaćanje i korekcija rezultata utrka
 • Organizator URS TRČANJE I TO je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
 • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
 • Molimo pitajte organizatora URS TRČANJE I TO izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci.
 • Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr
Kontakt

Web stranice: https://trcanjeito.com/

E-mail: info@trcanjeito.com

Telefon: +387 62 304 102

Adresa: Branilaca Sarajeva 19b, Sarajevo, BIH - Bosnia and Herzegovina

Dodatni linkovi