Cross liga Čevo

Maškare na Čevu - 2. kolo (zimsko) 10. cross lige "Godišnja doba na Čevu" 10.02.2024. 13:00 10.02.2024. 15:00 2,024 km 330 m Više...

Završena :: 735 prijavljeno, 735 s brojem, 54 - FIN 681 - DNS

CRO 726 Croatia
MNE 1 Montenegro
RSA 1 South Africa
SLO 7 Slovenia

CRO 726 Croatia
MNE 1 Montenegro
RSA 1 South Africa
SLO 7 Slovenia

Utrka Prijavljeni natjecatelji Rezultati

10. cross liga “Godišnja doba na Čevu”

ORGANIZATOR: Laci i prijatelji

DATUM: 2. kolo: 10.02.2024. – 13:00 h

MJESTO OKUPLJANJA – START:

  • ZAVRŠJE PODBELSKO
  • most na rijeci Bednji – pod samim Čevom
  • oko 220 m n/v

DUŽINA STAZE: 2024 metara – mjereno “kotačem”

CILJ: KOD KRIŽA NA VRHU – oko 550 metara n/v

VISINSKA RAZLIKA: oko 330 metara

OPIS STAZE: Od starta na mostu – šumskim putem oko 1 km, a dalje markiranom planinarskom stazom do vrha – križa. Oko 300 m pred ciljem skretanje na Tafrinu stazu. Na kritičnim točkama će biti oznake cross lige i smjera kretanja.

NAPOMENA:

  • Extremno je teška i zahtjevna, ali s jedinstvenim pogledom s vrha
  • STARTNINA 6 €

TRČI SE NA VLASTITU ODGOVRONOST!

Za sve informacije upitati:


2. kolo (zimsko) 10. cross lige “Godišnja doba na Čevu”

 

Drage trkačice i trkači, dragi prijatelji, poznanici i svi ljubitelji naših događanja i druženja na Čevu. Pozivamo vas na 2. kolo (zimsko) sad već i jubilarne 10. cross lige “Godišnja doba na Čevu“. Ovo zimsko kolo održat će se u subotu 10.02.2024. godine s početkom u 13 h. Nadamo se da će nas vremenski uvjeti i ovaj put poslužiti tako da u veselju i dobroj zabavi odradimo ovo zaista posebno zimsko kolo.

Kao i proteklih godina, u ovo tradicionalno doba fašnika, želja je da se i na ovom kolu maskiramo (nije obaveza) te da tako otrčimo do vrha Čeva. Prije samog starta obavit ćemo obavezno “zagrijavanje” na mostu uz ples, a naravno da ćemo se na vrhu nakon završetka utrke opet dobro zabaviti uz jelo i piće te uživati u prekrasnom pogledu s vrha Čeva. Zato ne preostaje više ništa drugo već poziv: Dojdite na Čevo iduće subote – 10.02.2024. jer uopće ne sumnjamo da će maškare po običaju napraviti pravu i ludu feštu koja će zasigurno mnogima ostati u lijepom sjećanju.

P.S. Obavezno uzmite svoje startne brojeve od cross lige (tko nema dobit će novi na startu). Kotizacija za utrku je 6 eura i nadam se da to nikome neće biti problem jer sigurno je najvažnije da se u krugu dragih ljudi dobro podružimo i lijepo zabavimo.

Vidimo se na Čevu!

Laci i prijatelji

 
Na startu se svi trebaju javiti za prijavni stol bez obzira imaju li već startni broj od prije ili će tek dobiti novi te platiti startninu jer u suprotnom vrijeme neće biti izmjereno. Ukoliko ste izgubili svoj startni broj, možete pronaći svoj startni broj na popisu prijavljenih te ćete taj broj zatim zapamtiti i reći u cilju na vrhu Čeva zapisničaru.

 Što je Cross liga Čevo?

 


 Pregled staze

OPĆI UVJETI TRKE:

Prijavom na utrku natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije i poslije utrke za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja. Natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti njegove osobne podatke za internu komunikaciju i u promocijske svrhe organizatora.

Startni broj stavlja se isključivo na prsa i mora biti vidljiv tijekom cijele utrke. U protivnom plasman neće biti zabilježen. Nepoštivanje pravila za sobom povlači diskvalifikaciju natjecatelja.

Postupkom prijave na utrku, svi natjecatelji pristaju nastupati NA VLASTITU OGOVORNOST! Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti u slučaju nezgode na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku. Organizator je osigurao medicinsku zaštitu sukladno pravilima održavanja atletskih utrka.

Neslužbeni rezultati utrke bit će objavljeni neposredno po završetku utrke na www.stotinka.hr te na internet stranicama Cross lige Čevo - www.cevo.com.hr

Cross liga Čevo

Cross liga Čevo

Plaćanje i korekcija rezultata utrka
  • Organizator Cross liga Čevo je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
  • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
  • Molimo pitajte organizatora Cross liga Čevo izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci.
  • Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr
Kontakt

Web stranice: https://cevo.com.hr

E-mail: lackovic@cevo.com.hr

Telefon: +385976980749

Adresa: Lovrečan 87, 42242 Radovan, CRO - Croatia

Dodatni linkovi
Facebook: https://facebook.com/CrossLigaCevo 
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCwRmcl4J-HBkL03QuIuKTg 
Info