SRK Running Fox

VRBANOVICA TRAIL 12 km 25.11.2023. 10:00 25.11.2023. 17:00 12 km 400 m 400 m Više...

Završena :: 147 prijavljeno, 122 plaćeno, 116 s brojem, 31 - REG 109 - FIN 5 - DNS 1 - DNF 1 - DSQ

Događaj - Javno Utrka Prijavljeni natjecatelji Rezultati

Vrbanovica Trail sportski je događaj koji se održava na zapadnom dijelu Istre na području općine Kaštelir – Labinci, nedaleko od Poreča i Novigrada. Vrbanovica Trail jedna je od rijetkih trail utrka koje se održavaju u Istri, a natjecatelje upoznaje s neistraženim stazama šumskog i planinskog terena, prirodnim ljepotama doline rijeke Mirne i prekrasnom livadom Vrbanovicom po kojoj je utrka i dobila ime. Sudionicima su na izbor dvije dužine staza – 12 km i 25 km, s 400 i 800 metara ukupnog uspona.

Raspis utrke i više informacija o našem događaju i stazama možete pronaći na facebook stranici Vrbanovica Trail (https://www.facebook.com/groups/474350998060186).

Na utrkama mogu sudjelovati sve osobe koje ispunjavaju navedene uvjete:
- navršenih 18 godina na dan utrke
- imaju odgovarajuću razinu kondicijske pripremljenosti za dugotrajne napore i aktivnosti u prirodi
- izvršena prijava za utrku i uplaćena startnina.

Na utrci iznimno mogu sudjelovati maloljetne osobe, isključivo uz potpisanu suglasnost i pratnju roditelja tijekom utrke.

Natjecatelj je svojom prijavom izravno suglasan da na utrci nastupa na osobnu odgovornost, da je upoznat s pravilima i uvjetima sudjelovanja kojih će se pridržavati i da je svjestan svih mogućih rizika i posljedica koje mogu nastati tijekom natjecanja.

Svojom prijavom natjecatelj izjavljuje da je upoznat s propisanom obveznom opremom koja je iznimno važna za njegovu osobnu sigurnost, te da se njenim nenošenjem izlaže povećanom riziku od nemogućnosti poziva u pomoć i nemogućnosti kontaktiranja organizatora uslijed neželjenih situacija.

Svojom prijavom natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke, kao i prema natjecateljima ili trećim osobama. Svojom prijavom natjecatelj potvrđuje da posjeduje odgovarajuću razinu kondicijske pripremljenosti za ovakvu vrstu natjecanja.

Prijavom na utrku natjecatelji su suglasni da cjelokupni snimljeni filmski i fotografski materijal može biti javno prikazivan i korišten u promotivne svrhe utrke. Organizator utrke pridržava sva prava za korištenje, kopiranje i distribuiranje svih snimljenih video i foto materijala.

SRK Running Fox

Sportsko rekreacijski klub Running Fox

Plaćanje i korekcija rezultata utrka
  • Organizator SRK Running Fox je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
  • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
  • Molimo pitajte organizatora SRK Running Fox izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci.
  • Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr
Kontakt

Web stranice: https://www.facebook.com/srkrunningfox

E-mail: srkrunningfox@gmail.com

Telefon: +385911826949

Adresa: Poreč, 52440 Poreč, CRO - Croatia

Dodatni linkovi