NP Mljet i Prolandia j.d.o.o.

The Great Refresh: Mljet 02.10.2023. 10:00 06.10.2023. 20:00 Više...

Prijave otvorene Prijave od 03.05.2023. 10:00 do 15.09.2023. 23:59

Događaj - Javno Utrka Prijava na utrku Prijavljeni natjecatelji Rezultati

The Great Refresh Mljet

The Great Refresh nudi ono što je najbolje u našoj zemlji, Nacionalni park, kroz ono što najviše volimo, outdoor aktivnosti. 

U tjedan dana, u savršenim klimatskim uvjetima i na savršenoj lokaciji, nudimo opciju isprobavanja i uživanja u pet različitih outdoor aktivnosti. Nema natjecanja, samo doživljaj i uživanje.

Nudimo vam:

  • sportsko penjanje u Parku;
  • sea kayak;
  • SUP na jezerima Parka;
  • bike turu po Parku;
  • hike turu po Parku.

 

Naša želja je da kroz The Great Refresh svaki polaznik uistinu doživi lokaciju Nacionalnog parka te uz aktivnosti nudimo i svakodnevna edukativna predavanja o povijesti, lokalitetima, prirodnim i kulturnim bogatstvima, ekološkoj proizvodnji i zaštiti u samom parku. 

Sigurni smo da će Vam u povratku kući Mljet zauvijek ostati u divnom sjećanju.  

 

Prijave

Klikom na link za registraciju birate aktivnost i datum kada želite ići na tu aktivnost. Moguće je prijaviti samo jednu aktivnost u jednom danu.

Po izvršenju prijave polaznik će dobiti info email o rasporedu i lokacijama predavanja te polasku na prijavljene aktivnosti.

 

Plaćanje

Cijena kotizacija svake aktivnosti pojedninačno je 50€, osim za hike za koji kotizacija iznosi 25€. PDV je uračunat u sve kotizacije kao i cijena ulaznica NP Mljet. 

 

Više o samom eventu: https://np-mljet.hr/the-great-refresh-mljet/

Fbook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100084933207072

 

Dajem privolu organizatoru za prikupljanje i daljnju obradu podataka (ime, prezime, spol, godina rođenja, naziv kluba, mjesto prebivališta, e-mail adresu) u svrhu organizacije i realizacije događanja, objave rezultata, informiranja i izvještavanja.

Pristajem da fotografije i videozapise snimljene prije, tijekom i nakon održavanja događanja, organizator može koristiti za objavljivanje i potrebe izvještavanja o događanju te daljnje promocije  budućih aktivnosti.

Svi prijavljeni vrše aktivnost na vlastitu odgovornost te prijavom potvrđuju svoje zdravstveno stanje i spremnost za bavljenje prijavljenom aktivnošću te se odriču mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora događanja. 

Stariji od 10 godina starosti mogu sudjelovati u svim aktivnostima uz prisustvo roditelja, a stariji od 14 godina mogu sudjelovati uz pisano odobrenje roditelja/staratelja.

NP Mljet i Prolandia j.d.o.o.

Nacionalni park Mljet i Prolandia j.d.o.o.

Plaćanje i korekcija rezultata utrka
  • Organizator NP Mljet i Prolandia j.d.o.o. je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
  • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
  • Molimo pitajte organizatora NP Mljet i Prolandia j.d.o.o. izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci.
  • Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr
Kontakt

Web stranice: https://np-mljet.hr/

E-mail: mljet.outdoor@gmail.com

Telefon: 0959022607

Adresa: Pristanište 2, 20226 Goveđari – Mljet, CRO - Croatia

Dodatni linkovi