Cross liga Čevo

Advent na Čevu - 1. kolo (zimsko) 9. cross lige "Godišnja doba na Čevu" 11.12.2022. 11:00 11.12.2022. 12:00 2,022 km 330 m Više...

Završena :: 677 prijavljeno, 677 s brojem, 50 - FIN 627 - DNS

CRO 668 Croatia
MNE 1 Montenegro
RSA 1 South Africa
SLO 7 Slovenia

CRO 668 Croatia
MNE 1 Montenegro
RSA 1 South Africa
SLO 7 Slovenia

Utrka Prijavljeni natjecatelji Rezultati

9. cross liga “Godišnja doba na Čevu”

ORGANIZATOR: Laci i prijatelji

DATUM: 1. kolo: 11.12.2022. – 11:00 h

MJESTO OKUPLJANJA – START:

  • ZAVRŠJE PODBELSKO
  • most na rijeci Bednji – pod samim Čevom
  • oko 220 m n/v

DUŽINA STAZE: 2.022 km

CILJ: KOD KRIŽA NA VRHU – oko 550 metara n/v

VISINSKA RAZLIKA: oko 330 metara

OPIS STAZE: Od starta na mostu – šumskim putem oko 1 km, a dalje markiranom planinarskom stazom do vrha – križa. Oko 300 m pred ciljem skretanje na Tafrinu stazu. Na kritičnim točkama će biti oznake cross lige i smjera kretanja.

NAPOMENA:

  • Extremno je teška i zahtjevna, ali s jedinstvenim pogledom s vrha
  • STARTNINA 50 kn

TRČI SE NA VLASTITU ODGOVRONOST!

Za sve informacije upitati:


Na startu se svi trebaju javiti za prijavni stol bez obzira imaju li već startni broj od prije ili će tek dobiti novi te platiti startninu jer u suprotnom vrijeme neće biti izmjereno  

Drage trkačice i trkači,

s obzirom da nas vremenske (ne)prilike ipak nisu mazile, a ovih dana je palo i zaista puno kiše te dodatno otežalo moguće održavanje 1. kola lige ovog tjedna, ipak smo došli do zaključka da je najbolje sve prolongirati za nedjelju 11.12.2022. Osnovni motiv 1. kola – Martinje je već debelo iza nas pa smo iz tog razloga odlučili da je najbolje sve podrediti onda nečemu novom, odnosno da motiv 1. kola po prvi put bude – Advent na Čevu.

Znači, ideja je da na startu ovog 1. kola svi natjecatelji imaju u ruci barem po jednu ukrasnu božićnu kuglicu koju su dužni donijeti na vrh Čeva i njome okititi božićnu jelku na vrhu Čeva čime i službeno završava utrka. Nadam se da ćete predloženo prihvatiti i dodatno se još kostimirati te u pravom adventskom raspoloženju uživati trčeći na Čevo i u kasnijem druženju uz roštilj, piće, a možda i Aničine štrukle.

Iz tog razloga, ostaje još samo poziv da dođete na 1. kolo 9. cross lige “Godišnja doba na Čevu” – ADVENT NA ČEVU – koje će se održati u nedjelju 11.12.2022. s početkom u 11 h.

Vidimo se na Čevu!

Laci i prijatelji


Što je Cross liga Čevo?

 


 Pregled staze

OPĆI UVJETI TRKE:

Prijavom na utrku natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije i poslije utrke za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja. Natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti njegove osobne podatke za internu komunikaciju i u promocijske svrhe organizatora.

Startni broj stavlja se isključivo na prsa i mora biti vidljiv tijekom cijele utrke. U protivnom plasman neće biti zabilježen. Nepoštivanje pravila za sobom povlači diskvalifikaciju natjecatelja.

Postupkom prijave na utrku, svi natjecatelji pristaju nastupati NA VLASTITU OGOVORNOST! Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti u slučaju nezgode na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku. Organizator je osigurao medicinsku zaštitu sukladno pravilima održavanja atletskih utrka.

Neslužbeni rezultati utrke bit će objavljeni neposredno po završetku utrke na www.stotinka.hr te na internet stranicama Cross lige Čevo - www.cevo.com.hr

Cross liga Čevo

Cross liga Čevo

Plaćanje i korekcija rezultata utrka
  • Organizator Cross liga Čevo je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
  • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
  • Molimo pitajte organizatora Cross liga Čevo izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci.
  • Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr
Kontakt

Web stranice: https://cevo.com.hr

E-mail: lackovic@cevo.com.hr

Telefon: +385976980749

Adresa: Lovrečan 87, 42242 Radovan, CRO - Croatia

Dodatni linkovi
Facebook: https://facebook.com/CrossLigaCevo 
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCwRmcl4J-HBkL03QuIuKTg 
Info