Break a leg!

Natjecanje u kajaku 09.10.2022. 11:30 09.10.2022. 12:30 Više...

Završena :: 14 prijavljeno, 13 s brojem, 1 - REG 13 - FIN

CRO 14 Croatia

CRO 13 Croatia

Događaj - Javno Utrka Prijavljeni natjecatelji Rezultati

Natjecanje u kajaku starta u nedjelju, 9.10., u 11:30 sati, na Malom Vignju, na Jadriji

Pridružite nam se u tandemskom natjecanju u kajacima i uživajte u prekrasnim vizurama Jadrije, omiljenog kupališta brojnih Šibenčana i gostiju te meki svih surfera i ljubitelja morskih aktivnosti!

Za natjecanje smo vam pripremili sit-on-top kajake koji su nepotopivi, stabilni i jednostavni za korištenje. Prije početka natjecanja, napravit ćemo kratak uvod o kajakarenju te pravilima po kojima će se bodovati natjecanje. Vozit će se kružna tura oko dvije bove ispred Malog Vignja, a natjecateljska ruta biti će osigurana od strane organizatora.

Ukoliko ste se samostalno prijavili za utrku, organizator će vam dodijeliti partnera u kajaku.

 

PRIJAVE:

Startni paketi

Preuzimanje startnih paketa organizirano je na glavnoj lokaciji na Malom Vignju, na Jadriji: u subotu, 8.10., od 10:30 do 16:00 sati te u nedjelju, 9.10. od 09:30 do 11:15 sati.

Za preuzimanje startnog broja i startnog paketa obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog broja za drugu osobu je moguće isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe.

Uplatom kotizacije na vrijeme, ostvarujete pravo na STARTNI PAKET koji uključuje sljedeće: promotivnu vrećicu TZ Šibensko-kninske županije, dry fit majicu utrke, poklone sponzora, okrjepu, startni broj, vreću za pohranu osobnih stvari, finišersku medalju, medalju prva tri mjesta (mješoviti parovi žene i muškarci), pobjednički paket za prva tri mjesta u kategorijama, fotografiranje utrke i video materijale.

Break a leg!

Break a leg! d.o.o.

Plaćanje i korekcija rezultata utrka
  • Organizator Break a leg! je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
  • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
  • Molimo pitajte organizatora Break a leg! izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci.
  • Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr
Kontakt

Web stranice: https://breakaleg.hr/

E-mail: info@breakaleg.hr

Telefon: +38598220970

Adresa: Andrije Hebranga 10, 23000 Zadar, CRO - Croatia

Dodatni linkovi