Break a leg!

Natjecanje u SUP-u 09.10.2022. 10:00 09.10.2022. 11:00 Više...

Završena :: 23 prijavljeno, 17 s brojem, 6 - REG 17 - FIN

BIH 1 Bosnia and Herzegovina
CRO 22 Croatia

CRO 17 Croatia

Događaj - Javno Utrka Prijavljeni natjecatelji Rezultati

Natjecanje u SUP-u starta u nedjelju, 9.10., u 10:00 sati, na Malom Vignju, na Jadriji

SUP je skraćenica za Stand Up Paddleboarding. Veslanje na dasci stojeći je trendovski vodeni sport u kojem mogu uživati ljudi svih dobi. Paddleboarding je postao popularan tek nakon 2001. godine, nakon što se legendarni surfer Laird Hamilton počeo baviti SUP-om. Od 2001. do danas, popularnost veslanja na dasci rapidno je narasla, a veslači diljem svijeta uživaju na dasci u svojim lokalnim vodama (oceanima, morima, jezerima, zaljevima). SUP je jedna od neizostavnih morskih disciplina i na Malom Vignju na Jadriji, u kojoj uživaju brojni zaljubljenici u morske aktivnosti.

Vozit će se kružna tura oko dvije bove ispred Malog Vignja, a natjecateljska ruta bit će osigurana od strane organizatora. Točnu natjecateljsu rutu i upute za vožnju sudionici će dobiti na dan natjecanja, na Malom Vignju, a ona će ovisiti o vremenu (ovisno hoće li biti valovito i koliko jak vjetar će puhati).

Neovisno jesi li iskusan veslač SUP-a ili bi se tek volio/voljela okušati u ovom popularnom sportu, SUP se zaista brzo uči pa nam se već nakon jedne besplatne radionice, koja će se održati u subotu, 8.10. u 14:00 sati, možeš priključiti na natjecanju.

 

PRIJAVE:

Startni paketi

Preuzimanje startnih paketa organizirano je na glavnoj lokaciji na Malom Vignju, na Jadriji: u subotu, 8.10. od 10:30 do 16:00 sati te u nedjelju, 9.10. od 09:30 do 09:45 sati.

Za preuzimanje startnog broja i startnog paketa obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog broja za drugu osobu je moguće isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe.

Uplatom kotizacije na vrijeme, ostvarujete pravo na STARTNI PAKET koji uključuje sljedeće: promotivnu vrećicu TZ Šibensko-kninske županije, dry fit majicu utrke, poklone sponzora, okrjepu, startni broj, vreću za pohranu osobnih stvari, finišersku medalju, medalju prva tri mjesta u ženskoj i muškoj kategoriji, pobjednički paket za prva tri mjesta u kategorijama, fotografiranje utrke i video materijale.

U svakom natjecateljskom krugu može sudjelovati maksimalno 10 osoba. Vozit će se kružna tura oko dvije bove ispred Malog Vignja, kako bi utrka gledateljima bila što bliža, a samim time i atraktivnija. Staza će biti duga oko 500 metara, a vozit će se 3 kruga i mjeriti vrijeme.

Start će biti iz plićaka gdje će se kontrolirati jesu li svi "u crti". Bove će se oblilaziti s točno određene strane i pri završetku trećeg kruga natjecatelji će morati opet doći do plićaka i tamo taknuti bovu.

Svi natjecatelji SUP moraju voziti na nogama (ne sjedeći).

Rezultati utrke bit će objavljeni neposredno po završetku utrke na Internet stranici organizatora.

Break a leg!

Break a leg! d.o.o.

Plaćanje i korekcija rezultata utrka
  • Organizator Break a leg! je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
  • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
  • Molimo pitajte organizatora Break a leg! izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci.
  • Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr
Kontakt

Web stranice: https://breakaleg.hr/

E-mail: info@breakaleg.hr

Telefon: +38598220970

Adresa: Andrije Hebranga 10, 23000 Zadar, CRO - Croatia

Dodatni linkovi