Cross liga Čevo

6. "Opaka" utrka 14.08.2022. 13:00 14.08.2022. 17:00 2,705 km 322 m 12 m Više...

Završena :: 111 prijavljeno, 94 plaćeno, 99 s brojem, 12 - REG 90 - FIN 9 - DNS

BIH 1 Bosnia and Herzegovina
BOL 1 Bolivia
CRO 108 Croatia
SLO 1 Slovenia

BIH 1 Bosnia and Herzegovina
BOL 1 Bolivia
CRO 91 Croatia
SLO 1 Slovenia

BIH 1 Bosnia and Herzegovina
BOL 1 Bolivia
CRO 96 Croatia
SLO 1 Slovenia

Utrka Prijavljeni natjecatelji Rezultati

6. "Opaka" utrka

ORGANIZATOR: Ivica, Laci i prijatelji

DATUM: 14.08.2022. g. – 13:00 h

MJESTO OKUPLJANJA – START:

 • ZAVRŠJE PODBELSKO 103 - Caffe City
 • oko 220 m n/v

 

DUŽINA STAZE: 2,7 km

CILJ: KOD KRIŽA NA VRHU ČEVA – oko 550 metara n/v

VISINSKA RAZLIKA: 322 metra

OPIS STAZE: Trči se od ugostiteljskog objekta City u Završju pa do križa pri Ivičinoj kućici na vrhu Čeva. Markiranom planinarskom stazom do vrha – križa. Oko 300 m pred ciljem skretanje na Tafrinu stazu. Na kritičnim točkama će biti oznake i smjer kretanja.

STARTNINA: 170 kn (kontakt: Josip Lacković – 097/698-0749)

Nije moguće održati kvalitetnu utrku i ispuniti sve obećano ako bi bilo više natjecatelja. Zato i ovu 6. “Opaku” utrku ograničavamo na 120 natjecatelja.
Nadamo se da ćete imati razumijevanja, a ujedno i zamolba da čim prije izvršite uplatu startnine kako bi mogli potvrditi i osigurati svoje sudjelovanje na utrci.

račun: HR0523600003222260546
naziv primatelja: Josip Lacković
iznos: 170,00 kn
model i poziv na broj: ostaviti prazan ili ukoliko treba onda upisati HR99 ili HR00 i pod poziv na broj datum plaćanja – npr. 14082022
Opis plaćanja: Donacija za 6. "Opaku" utrku – Ime Prezime

Samo za prvih 120 koji uplate startninu do 07.08. bit će osigurano sve navedeno:

 • gemišti
 • roštilj
 • sportska majica
 • finišerska medalja
 • mjerenje vremena
 • personalizirani broj
 • organizacija utrke

Bez obzira na broj prijavljenih, same prijave su otvorene do trenutka kada će biti 120 plaćenih startnina.

Za uplate nakon 07.08.2022. ne garantiramo dobivanje kompletnog startnog paketa!

Opaki” savjet: Ukoliko imaš m-bankarstvo, startninu možeš platiti još brže tako da samo skeniraš ovaj kod:

Prilikom plaćanja mobilnim uređajem možete (ovisno o karakteristikama Vašeg uređaja i aplikacije m-bankarstva):
– spremiti barkod u galeriju svojega mobilnog uređaja/napraviti screenshot te barkod učitati putem m-bankarstva
– skenirati barkod izravno s ekrana uređaja

NAPOMENA:

 • bit utrke je da se od starta do cilja MORA popiti 2 LITRE GEMIŠTA, raspoređeno kroz 4 stanice

TRČI SE NA VLASTITU ODGOVRONOST!

Za sve informacije upitati:


 6. "Opaka" utrka

 

Dragi “opaki” trkači, došlo je opet vrijeme da se na Čevo i po šesti puta “opako” krene. Kao i svih ovih godina do sada uvijek smo utrku održavali u terminu oko blagdana Velike Gospe tako da ćemo i ovogodišnje izdanje održati u istom terminu. Lijepo se sjetiti svih onih prekrasnih druženja od prošlih godina, veselice bez ikakvog incidenta, pjesme, smijeha i prekrasnih uspomena stotinjak nasmijanih i veselih “trkača”. Zaista je uvijek bilo nešto u zraku s puno pozitivnih vibracija pa je naravno želja da to ponovimo i ove godine.

Očito je da ova neobična utrka i dalje pobuđuje veliki interes te stoga pozivamo sve drage prijatelje, kolege i ljubitelje ovakvog druženja na 6. “Opaku” utrku koja će se održati 14.08.2022. (nedjelja) s početkom u 13 h. Budući da nije u subotu kad je radni dan, pomaknuli smo start utrke dva sata ranije da se u biti možemo i dulje podružiti na Čevu, a i za dana sa većom sigurnošću spustiti s Čeva.

2 litre gemišta ili ništa

Prije svega, treba svakako napomenuti da ovo nije klasična utrka nego ipak malo “opasnija i opaka” te trebate dobro razmisliti prije nego se prijavite i nastupite. Najvažnije je znati da nastupate na VLASTITU ODGOVORNOST. Utrka će se održati (bez obzira na vremenske uvjete) dana 14.08.2022. s početkom u 13 h, a trči se od ugostiteljskog objekta City u Završju pa do križa pri Ivičinoj kućici na vrhu Čeva. Staza će biti označena. Bit utrke je da se od starta do cilja MORA popiti 2 LITRE GEMIŠTA, raspoređeno kroz 4 stanice:

 • START (Caffe City – Završje) – 0,5 L
 • 2. “OKREPA”  (1100 m) – 0,5 L
 • 3. “OKREPA”  (2,2 km) – 0,5 L
 • CILJ (2,7 km – pod križem na vrhu) – 0,5 L GEMIŠTA

Mjerenje vremena se zaustavlja tek kad se i “zadnja kap” popije na cilju. Okrepna stanica se “napušta” tek kad se popije ukupna količina od pola litre. Molimo za fer i korektnost jer bi u suprotnom moglo biti i diskvalifikacija od strane “rigoroznih” sudaca.

S obzirom da je ove godine dosta toga poskupjelo i mi smo primorani korigirati kotizaciju tako da kotizacija za ovogodišnju utrku iznosi 170 kn jer će svi natjecatelji u startnom paketu osim “litara gemišta” dobiti: zakusku na cilju – roštilj, sportsku majicu s logom utrke, personalizirani startni broj i jedinstvenu unikatnu medalju prigodnu upravo za našu utrku. Naravno da nakon završetka utrke uz proglašenje pobjednika, tek slijedi i “opako drugo poluvrijeme”. S obzirom na svu ovu “ozbiljnost”, još jednom napomena da u utrci mogu nastupiti samo punoljetne osobe i to isključivo na VLASTITU ODGOVORNOST.

“Opako” samo za najbržih 120

Prijave su ograničene i samo prvih 120 “sretnika” prijavljenih i uplaćenih do 07.08.2022. imaju pravo nastupa. Požurite s prijavama jer ovo je zaista jedinstvena utrka, a nakon svega kak veli naš domaćin Ivica: ”Tko preživi, pričat će” :)

Ivica, Laci i prijatelji

Prijave

Izvještaj s 5. “Opake” utrke

Detalji o plaćanju startnine

Kontakt:

OPĆI UVJETI TRKE: 

Postupkom prijave na utrku, svi natjecatelji pristaju nastupati NA VLASTITU OGOVORNOST! Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti u slučaju nezgode na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku.

Prijavom na utrku natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije i poslije utrke za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja. Natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti njegove osobne podatke za internu komunikaciju i u promocijske svrhe organizatora.

Startni broj stavlja se isključivo na prsa i mora biti vidljiv tijekom cijele utrke. U protivnom plasman neće biti zabilježen. Nepoštivanje pravila za sobom povlači diskvalifikaciju natjecatelja.

Neslužbeni rezultati utrke bit će objavljeni neposredno po završetku utrke na www.stotinka.hr te na internet stranicama Cross lige Čevo - www.cevo.com.hr

Cross liga Čevo

Cross liga Čevo

Plaćanje i korekcija rezultata utrka
 • Organizator Cross liga Čevo je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
 • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
 • Molimo pitajte organizatora Cross liga Čevo izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci.
 • Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr
Kontakt

Web stranice: https://cevo.com.hr

E-mail: lackovic@cevo.com.hr

Telefon: +385976980749

Adresa: Lovrečan 87, 42242 Radovan, CRO - Croatia

Dodatni linkovi
Facebook: https://facebook.com/CrossLigaCevo 
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCwRmcl4J-HBkL03QuIuKTg 
Info