Cross liga Čevo

Pod lampašima na Čevo - 4. kolo (ljetno) 8. cross lige "Godišnja doba na Čevu" 21.06.2022. 21:30 21.06.2022. 23:00 2,022 km 330 m Više...

Završena :: 670 prijavljeno, 670 s brojem, 62 - FIN 608 - DNS

CRO 661 Croatia
MNE 1 Montenegro
RSA 1 South Africa
SLO 7 Slovenia

CRO 661 Croatia
MNE 1 Montenegro
RSA 1 South Africa
SLO 7 Slovenia

Utrka Prijavljeni natjecatelji Rezultati

8. cross liga “Godišnja doba na Čevu”

ORGANIZATOR: Laci i prijatelji

DATUM: 4. kolo: 21.06.2022. – 21:30 h

MJESTO OKUPLJANJA – START:

  • ZAVRŠJE PODBELSKO
  • most na rijeci Bednji – pod samim Čevom
  • oko 220 m n/v

DUŽINA STAZE: 2.022 km

CILJ: KOD KRIŽA NA VRHU – oko 550 metara n/v

VISINSKA RAZLIKA: oko 330 metara

OPIS STAZE: Od starta na mostu – šumskim putem oko 1 km, a dalje markiranom planinarskom stazom do vrha – križa. Oko 300 m pred ciljem skretanje na Tafrinu stazu. Na kritičnim točkama će biti oznake cross lige i smjera kretanja.

NAPOMENA:

  • Extremno je teška i zahtjevna, ali s jedinstvenim pogledom s vrha
  • STARTNINA 40 kn

TRČI SE NA VLASTITU ODGOVRONOST!

Za sve informacije upitati:


Na startu se svi trebaju javiti za prijavni stol bez obzira imaju li već startni broj od prije ili će tek dobiti novi te platiti startninu jer u suprotnom vrijeme neće biti izmjereno  

Drage trkačice i trkači, drago mi je da vas mogu pozvati na završetak naše 8. lige “Godišnja doba na Čevu”. S obzirom na zaista zgusnut program oko utrka, a i na mnoge obaveze oko organizacije naših utrka, došli smo do razmišljanja da ovogodišnje noćno kolo – Pod lampašima na Čevo “, gurnemo” u termin 21.06.2022. (utorak) iz razloga što je drugi dan državni praznik pa se možemo nesmetano podružiti i nikamo ne moramo žuriti. Početak ovog noćnog kola će biti kao i uvijek do sada – u 21:30 h, a s obzirom da je i završno kolo lige, proglasit ćemo i ukupne pobjednike dok će pobjednici po kategorijama dobiti prave Lacijeve drvene medalje. Ovo noćno kolo zaista je jedinstveno i posebno te se iskreno nadam da ćete uživati u prekrasnom noćnom pogledu s vrha Čeva.

Vjerujem i nadam se da ćemo uz roštilj, Aničine štrukle, piće, pjesmu i vatromet, stvoriti za mnoge nezaboravan doživljaj, a kako nam se kaže lijepo vrijeme i prava topla ljetna noć, sigurno da će i sam ugođaj biti potpun.

Naravno da nakon spuštanja s Čeva slijedi i tradicionalno noćno kupanje u Bednji. Stoga ne zaboravite vaše startne brojeve, čeone lampice, a i 40 kn za roštiljadu i veselicu na Čevu.

Okupljanje kod sjenice pod Čevom u Završju Podbelskom od 20 h.

Uz pozdrav,

Vidimo se na Čevu!

Laci i prijatelji


 

Što je Cross liga Čevo?

 


 Pregled staze

OPĆI UVJETI TRKE:

Prijavom na utrku natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije i poslije utrke za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja. Natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti njegove osobne podatke za internu komunikaciju i u promocijske svrhe organizatora.

Startni broj stavlja se isključivo na prsa i mora biti vidljiv tijekom cijele utrke. U protivnom plasman neće biti zabilježen. Nepoštivanje pravila za sobom povlači diskvalifikaciju natjecatelja.

Postupkom prijave na utrku, svi natjecatelji pristaju nastupati NA VLASTITU OGOVORNOST! Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti u slučaju nezgode na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku. Organizator je osigurao medicinsku zaštitu sukladno pravilima održavanja atletskih utrka.

Neslužbeni rezultati utrke bit će objavljeni neposredno po završetku utrke na www.stotinka.hr te na internet stranicama Cross lige Čevo - www.cevo.com.hr

Cross liga Čevo

Cross liga Čevo

Plaćanje i korekcija rezultata utrka
  • Organizator Cross liga Čevo je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
  • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
  • Molimo pitajte organizatora Cross liga Čevo izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci.
  • Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr
Kontakt

Web stranice: https://cevo.com.hr

E-mail: lackovic@cevo.com.hr

Telefon: +385976980749

Adresa: Lovrečan 87, 42242 Radovan, CRO - Croatia

Dodatni linkovi
Facebook: https://facebook.com/CrossLigaCevo 
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCwRmcl4J-HBkL03QuIuKTg 
Info