Cross liga Čevo

5. "Opaka" utrka 14.08.2021. 15:00 14.08.2021. 17:00 2,705 km 322 m 12 m Više...

Završena :: 178 prijavljeno, 160 plaćeno, 160 s brojem, 18 - REG 141 - FIN 19 - DNS

CRO 173 Croatia
SLO 5 Slovenia

CRO 155 Croatia
SLO 5 Slovenia

CRO 155 Croatia
SLO 5 Slovenia

Utrka Prijavljeni natjecatelji Rezultati

5. "Opaka" utrka

ORGANIZATOR: Ivica, Laci i prijatelji

DATUM: 14.08.2021. g. – 15:00 h

MJESTO OKUPLJANJA – START:

 • ZAVRŠJE PODBELSKO 103 - Caffe City
 • oko 220 m n/v

 

DUŽINA STAZE: 2,7 km

CILJ: KOD KRIŽA NA VRHU ČEVA – oko 550 metara n/v

VISINSKA RAZLIKA: 322 metra

OPIS STAZE: Trči se od ugostiteljskog objekta City u Završju pa do križa pri Ivičinoj kućici na vrhu Čeva. Markiranom planinarskom stazom do vrha – križa. Oko 300 m pred ciljem skretanje na Tafrinu stazu. Na kritičnim točkama će biti oznake i smjer kretanja.

STARTNINA: 140 kn (kontakt: Josip Lacković – 097/698-0749)

Nije moguće održati kvalitetnu utrku i ispuniti sve obećano ako bi bilo više natjecatelja. Zato i ovu 5. “Opaku” utrku ograničavamo na 120 natjecatelja.
Nadamo se da ćete imati razumijevanja, a ujedno i zamolba da čim prije izvršite uplatu startnine kako bi mogli potvrditi i osigurati svoje sudjelovanje na utrci.

račun: HR0523600003222260546
naziv primatelja: Josip Lacković
iznos: 140,00 kn
model i poziv na broj: ostaviti prazan ili ukoliko treba onda upisati HR99 ili HR00 i pod poziv na broj datum plaćanja – npr. 14082021
Opis plaćanja: Donacija za 5. "Opaku" utrku – Ime Prezime

Samo za prvih 120 koji uplate startninu do 04.08. bit će osigurano sve navedeno:

 • gemišti
 • roštilj
 • dri-fit majica
 • finišerska medalja
 • mjerenje vremena
 • personalizirani broj
 • organizacija utrke

Bez obzira na broj prijavljenih, same prijave su otvorene do trenutka kada će biti 120 plaćenih startnina.

Za uplate nakon 04.08.2021. ne garantiramo dobivanje kompletnog startnog paketa!

NAPOMENA:

 • bit utrke je da se od starta do cilja MORA popiti 2 LITRE GEMIŠTA, raspoređeno kroz 4 stanice

TRČI SE NA VLASTITU ODGOVRONOST!

Za sve informacije upitati:

 


 5. "Opaka" utrka

 

 

5. Opaka utrka - 14.08.2021.

Jubilarno 5. izdanje “najopakije” utrke

Eto, došlo je opet vrijeme da se na Čevo jubilarno i po peti puta “opako” krene. S obzirom da je i 4. “Opaka” utrka ispala “opako” dobro, bilo bi lijepo da i dalje nastavimo u istom “tonu”. Lijepo se sjetiti onog prekrasnog druženja od prošlih godina, veselice bez ikakvog incidenta, pjesme, smijeha i više od 100 nasmijanih i veselih “trkača”. Zaista je uvijek bilo “nešto u zraku” s puno pozitivnih vibracija i želja je da to ponovimo ove godine. Ako može još i bolje jer play lista i druga iznenađenja već čekaju.

Očito je da je ova neobična utrka iznenadila mnoge i pobudila zaista veliki interes te stoga pozivamo sve drage prijatelje, kolege i ljubitelje ovakvog druženja na 5. “Opaku” utrku koja će se održati 14.08.2021. (subota) s početkom u 15 h. Prije svega, treba napomenuti da ovo nije klasična utrka nego ipak malo “opasnija i opaka” te trebate dobro razmisliti prije nego se prijavite i nastupite. Najvažnije je znati da nastupate na VLASTITU ODGOVORNOST. Utrka će se održati (bez obzira na vremenske uvjete) dana 14.08.2021. g. (subota) s početkom u 15 sati, a trči se od ugostiteljskog objekta City u Završju pa do križa pri Ivičinoj kućici na vrhu Čeva. Staza će biti označena. Bit utrke je da se od starta do cilja MORA popiti 2 LITRE GEMIŠTA, raspoređeno kroz 4 stanice:

 • START (Caffe City – Završje) – 1/2 LITRE
 • 2. “OKREPA”  (cca. 1100 m) – 1/2 LITRE
 • 3. “OKREPA”  (cca. 2,2 km) – 1/2 LITRE
 • CILJ (cca. 2,7 km – pod križem na vrhu) – 1/2 LITRE GEMIŠTA

Mjerenje vremena se zaustavlja tek kad se i “zadnja kap” popije na cilju. Okrepna stanica se “napušta” tek kad se popije ukupna količina od 1/2 litre. Molimo za fer i korektnost jer bi u suprotnom moglo biti i diskvalifikacija od strane “rigoroznih” sudaca. Kotizacija za ovu utrku i ove godine iznosi 140 kn jer će svi natjecatelji u “startnom paketu” osim “litara gemišta” dobiti: zakusku na cilju, jedinstvenu dri fit majicu s logom utrke, personalizirani startni broj i jedinstvenu unikatnu medalju prigodnu upravo za našu utrku. Naravno da nakon završetka utrke uz proglašenje pobjednika, tek slijedi i “opako drugo poluvrijeme”. S obzirom na svu ovu “ozbiljnost”, još jednom napomena da u utrci mogu nastupiti samo punoljetne osobe i to isključivo na VLASTITU ODGOVORNOST.

“Opako” samo za najbržih 120

S obzirom na opće poznatu situaciju s koronom, molba da budemo ODGOVORNI i da se distanciramo koliko možemo. Bit će i dezinficijensa, rukavica, a za svaki slučaj ponesite i maskice (bez brige, nećemo trčati u maskama). Nastojat ćemo se držati preporuka, a sve u cilju da zaštitimo sebe i druge.

Prijave su ograničene i samo prvih 120 “sretnika” prijavljenih i uplaćenih do 04.08.2021. imaju pravo nastupa. Požurite s prijavama jer ovo je zaista jedinstvena utrka, a nakon svega kak veli naš domaćin Ivica: ”Tko preživi, pričat će” :)

Ivica, Laci i prijatelji

Izvještaj s 4. “Opake” utrke

Kontakt:

OPĆI UVJETI TRKE: 

Postupkom prijave na utrku, svi natjecatelji pristaju nastupati NA VLASTITU OGOVORNOST! Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti u slučaju nezgode na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku. Organizator je osigurao medicinsku zaštitu sukladno pravilima održavanja atletskih utrka.

Prijavom na utrku natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije i poslije utrke za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja. Natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti njegove osobne podatke za internu komunikaciju i u promocijske svrhe organizatora.

Startni broj stavlja se isključivo na prsa i mora biti vidljiv tijekom cijele utrke. U protivnom plasman neće biti zabilježen. Nepoštivanje pravila za sobom povlači diskvalifikaciju natjecatelja.

Neslužbeni rezultati utrke bit će objavljeni neposredno po završetku utrke na www.stotinka.hr te na internet stranicama Cross lige Čevo - www.cevo.com.hr

Cross liga Čevo

Cross liga Čevo

Plaćanje i korekcija rezultata utrka
 • Organizator Cross liga Čevo je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
 • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
 • Molimo pitajte organizatora Cross liga Čevo izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci.
 • Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr
Kontakt

Web stranice: https://cevo.com.hr

E-mail: lackovic@cevo.com.hr

Telefon: +385976980749

Adresa: Lovrečan 87, 42242 Radovan, CRO - Croatia

Dodatni linkovi
Facebook: https://facebook.com/CrossLigaCevo 
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCwRmcl4J-HBkL03QuIuKTg 
Info