Cross liga Čevo

Maškare na Čevu - 2. kolo (zimsko) 6. cross lige "Godišnja doba na Čevu" 03.03.2019. 09:30 03.03.2019. 15:00 2,018 km 330 m Više...

Završena :: 755 prijavljeno, 416 s brojem, 339 - REG 98 - FIN 318 - DNS

CRO 747 Croatia
ETH 1 Ethiopia
RSA 1 South Africa
SLO 6 Slovenia

CRO 410 Croatia
RSA 1 South Africa
SLO 5 Slovenia

Utrka Prijavljeni natjecatelji Rezultati

6. cross liga “Godišnja doba na Čevu”

ORGANIZATOR: Laci i prijatelji

DATUM: 2. kolo: 03.03.2019. g. – 9:30 h

MJESTO OKUPLJANJA – START:

  • ZAVRŠJE PODBELSKO
  • most na rijeci Bednji – pod samim Čevom
  • oko 220 m n/v

DUŽINA STAZE: 2018 metara – mjereno “kotačem”

CILJ: KOD KRIŽA NA VRHU – oko 550 metara n/v

VISINSKA RAZLIKA: oko 330 metara

OPIS STAZE: Od starta na mostu – šumskim putem oko 1 km, a dalje markiranom planinarskom stazom do vrha – križa. Oko 300 m pred ciljem skretanje na Tafrinu stazu. Na kritičnim točkama će biti oznake cross lige i smjera kretanja.

NAPOMENA:

  • Extremno je teška i zahtjevna, ali s jedinstvenim pogledom s vrha
  • STARTNINA 30 kn

TRČI SE NA VLASTITU ODGOVRONOST!

Za sve informacije upitati:


2. kolo 6. cross lige “Godišnja doba na Čevu” 

I opet “Maškare na Čevu”

Ovako je to izgledalo prošle godine

S obzirom da su prošle godine “Maškare na Čevu” očito ispale pun pogodak zaista bi bilo šteta ono što je dobro ne ponoviti. Iz tog razloga mi je izuzetno drago da opet mogu pozvati sve vas, drage prijatelje, poznanike i ljubitelje prirode te druženja na Čevu na 2. kolo (zimsko) 6. cross lige “Godišnja doba na Čevu “. Ovo zimsko kolo održat će se u nedjelju 03.03.2019. godine s početkom u 9 i 30 h. Budući da je to tradicionalno doba fašnika, želja je da se svi opet (nije obaveza) maskiramo u željene osobe i lude kostime te da tako otrčimo do vrha Čeva. Prije samog starta “obavezno” zagrijavanje na mostu uz “kaubojski” ples. Naravno da ćemo na vrhu nakon završetka utrke opet uživati uz tradicionalan roštilj, štrukle, gemište i ostalo te možda opet otplesati i zumbu pod maskama. Zato ne preostaje više ništa drugo već poziv: dojdite na Čevo 03.03.2019. i vratite se malo u djetinjstvo te uživajte uz “kauboje i indijance”, “supermane”, “zoro osvetnike” i sve moguće “face” kojih se sjetite. Nadamo se da će nas vrijeme poslužiti i da ćemo još jednom “odraditi” ludo i nezaboravno druženje na Čevu.

P.S. Obavezno ponesite zadužene startne brojeve (ipak je to sportska liga gdje se vrijeme službeno mjeri), a tko još nije zadužio broj dobit će ga na startu. “Upad” i na ovo kolo je standardnih 30 kuna. Samo u slučaju ekstremno loših vremenskih uvjeta kolo se odgađa za naredni tjedan.

Vidimo se na Čevu!

Laci i prijatelji

 
Na startu se svi trebaju javiti za prijavni stol bez obzira imaju li već startni broj od prije ili će tek dobiti novi te platiti startninu jer u suprotnom vrijeme neće biti izmjereno  

 Što je Cross liga Čevo?

 


 Pregled staze

Imamo i 3D pregled staze kao Street View! Pogledaj!

OPĆI UVJETI TRKE:

Prijavom na utrku natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije i poslije utrke za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja. Natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti njegove osobne podatke za internu komunikaciju i u promocijske svrhe organizatora.

Startni broj stavlja se isključivo na prsa i mora biti vidljiv tijekom cijele utrke. U protivnom plasman neće biti zabilježen. Nepoštivanje pravila za sobom povlači diskvalifikaciju natjecatelja.

Postupkom prijave na utrku, svi natjecatelji pristaju nastupati NA VLASTITU OGOVORNOST! Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti u slučaju nezgode na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku. Organizator je osigurao medicinsku zaštitu sukladno pravilima održavanja atletskih utrka.

Neslužbeni rezultati utrke bit će objavljeni neposredno po završetku utrke na www.stotinka.hr te na internet stranicama Cross lige Čevo - www.cevo.com.hr

Cross liga Čevo

Cross liga Čevo

Plaćanje i korekcija rezultata utrka
  • Organizator Cross liga Čevo je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
  • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
  • Molimo pitajte organizatora Cross liga Čevo izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci.
  • Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr
Kontakt

Web stranice: https://cevo.com.hr

E-mail: lackovic@cevo.com.hr

Telefon: +385976980749

Adresa: Lovrečan 87, 42242 Radovan, CRO - Croatia

Dodatni linkovi
Facebook: https://facebook.com/CrossLigaCevo 
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCwRmcl4J-HBkL03QuIuKTg 
Info