SRK Alba

Volonteri 100 Milja Istre 2019 10.04.2019. 07:00 14.04.2019. 20:00 100 km 100 m 100 m Više...

Prijave otvorene Prijave od 29.11.2018. 08:00 do 01.04.2019. 20:00 :: Limit natjecatelja: 500 :: 405 prijavljeno, 355 s brojem, 50 - REG 355 - BIB

CRO 390 Croatia
ITA 1 Italy
SLO 13 Slovenia
USA 1 United States

CRO 340 Croatia
ITA 1 Italy
SLO 13 Slovenia
USA 1 United States

Utrka Prijava na utrku Prijavljeni natjecatelji Rezultati

Dragi volonteri,

kao što svi već dobro znate, stupio je na snagu tzv. GDPR ili europska regulativa za zaštitu osobnih podataka koja određuje kako i pod kojim uvjetima se podaci predani trećoj strani smiju i ne smiju koristiti. Naravno, to se dotiče i nas koji skupljamo vaše podatke u svrhu prijava na utrku, pa imajte na umu sljedeće:

  • podatke koje dobijamo od vas koristit ćemo samo isključivo u svrhu vaše prijave za volontiranje na utrci u kojoj ćete volontirati. Svi podaci osim imena i prezimena te vašeg spola su dostupni samo uredu utrke i ti se podaci neće objaviti. Međutim, da bismo mogli objaviti vaše ime, prezime i spol za to nam morate dati privolu.
  • prilikom svake prijave preko sistema Stotinka.hr da bi prijava bila uspješna, morate se složiti s uvjetima korištenja koji uključuje i GDPR regulativu. U slučaju da imate bilo kakvih prigovora na objavu vaših podataka, javite nam kako bi vas iz njih mogli maknuti.
  • od trenutka vaše prijave za volontiranje do same utrke, od nas ćete dobiti nekoliko mailova s informacijama vezanim uz samo održavanje utrke, no sve i dalje u kontekstu vaše dobrovoljne participacije na njoj.
  • od podataka koji će biti objavljeni javno prije utrke to su – vaše ime i prezime i spol. Ostale podatke kao što je vaš datum rođenja, email adresa, fizička adresa i grad, ostaju u našoj bazi do kraja utrke u svrhu koordinacije i u slučaju nepredviđenih okolnosti. Podaci se nakon utrke brišu i javno ne ostaju prikazani  ni vaše ime ni prezime.

Vaše podatke ne smijemo i nećemo koristiti u druge svrhe, niti prodavati trećim osobama u svrhu remarketinga.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća u vezi objave vaših podataka na našim stranicama, molimo vas da nas kontaktirate na mail info@srk-alba.hr kako bi to riješili na obostrano zadovoljstvo.

 

Prihvaćanjem ovih uvjeta dati ćete nam i privolu za objavu vaših fotografija i video materijala.

SRK Alba

Sportsko rekreativni klub Alba

Plaćanje i korekcija rezultata utrka
  • Organizator SRK Alba je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
  • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
  • Molimo pitajte organizatora SRK Alba izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci.
  • Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr
Kontakt

Web stranice: http://www.srk-alba.hr/

E-mail: info@srk-alba.hr

Telefon: +385 (0)98 98 31 255

Adresa: Presika 51a, HR-52220 Labin, CRO - Croatia

Dodatni linkovi
Facebook: https://www.facebook.com/srk.alba 
Twitter: https://twitter.com/srkalba