TK PETRINJA

III. kolo PE-NA-L LIGA 2018 - 3,3 KM 27.04.2018. 18:30 27.04.2018. 19:10 3,3 km Više...

Završena :: 18 prijavljeno, 18 s brojem, 18 - FIN

Događaj - Javno Utrka Prijavljeni natjecatelji Rezultati

PEtrinjska NAsip Liga 2018.

 

PRAVILA

Članak 1.

PEtrinjska NAsip Liga“ (u daljnjem tekstu PE-NA-L) održava se prema ovim Pravilima.

Članak 2.

Organizator PE-NA-L je Triatlon Klub Petrinja.

Članak 3.

PE-NA-L se održava jednom mjesečno sa startom i ciljem na Petrinjskom nasipu ispred prostorija Triatlon Kluba Petrinja prema ranije utvrđenim terminima.

Članak 4.

Pravo nastupa na PE-NA-L imaju sve osobe starije od 18 godina, dok osobe mlađe od 18 godina na PE-NA-L mogu nastupiti samo uz potpisanu suglasnost roditelja ili staratelja. Jednom potpisana suglasnost vrijedi za sva kola PE-NA-L. 

Svaki natjecatelj obvezan je prije starta uplatiti startninu u visini od 10 kuna. Svim natjecateljima osigurano je mjerenje vremena, okrijepa i startni broj koji su obvezni nositi vidljivo istaknutog te ga nakon istrčanog kola uredno vratit organizatoru.

Svi natjecatelji, bez obzira na dob i spol nastupaju na vlastitu ogovornost.

Članak 5.

PE-NA-L se odvija u muškoj i u ženskoj konkurenciji, pojedinačno i u parovima. Svi natjecatelji startaju zajedno bez obzira ako nastupaju na 3,3km ili 6,6km.

Natjecatelji koji završe utrku ulaze u sustav pojedinačnog bodovanja natjecatelja po spolu te za bodovanje u konkurenciji parova. 

Bodovanje se provodi temeljem ostvarenog plasmana na ulasku u cilj, i dodatnih bodovima koji se dodjeljuju za nastup na pojedinoj utrci.

 


Pojedinačna konkurencija muški i žene

Plasman

Bodovi za plasman

Bodovi za nastup

Napomena

1.

100

5

Svaki natjecatelj u muškoj i ženskoj konkurenciji ostvaruje bodove po plasmanu i bodove za nastup.

Ti bodovi se zbrajaju i temeljem njihova zbroja određuje se ukupni poredak u pojedinačnoj muškoj i ženskoj konkurenciji te konkurenciji parova.

2.

95

5

3.

93

5

4.

91

5

5.

90

5

6.

89

5

7.

88

5

8

87

5

9. , 10, 11...

86, 85, 84...

5, 5, 5...

 

Supružnici (muž i žena) te dečko i cura koji su u vezi  mogu se natjecati i u konkurenciji parova.

Par se za natjecanje može prijaviti u bilo kom dijelu natjecanja, a u sustav bodovanja ulazi od trenutka prijave. Par se natječe na utrkama od 3,3 km ili 6,6 km na način da jedan partner/ica na kolu na kojem se natječe sudjeluje na utrci od 3,3km a drugi partner/ica na 6,6 km. Partneri se u svakom pojedinom kolu lige mogu zamjenit na utrkama 3,3 ili 6,6 km.

Svaki član u konkurenciji parova pridonosi bodovanju pojedinog para temeljem ostvarenih bodova u pojedinačnoj konkurenciji, sukladno pravilniku bodovanja te im se ostvareni bodovi zbrajaju temeljem ostvarenih rezultata na 3,3 km i 6,6 km.

U konkurenciji parova boduju se oba člana koja ostvare bodove na pojedinoj utrci. Ukoliko u konkurenciji parova nastupi jedan član/ica  para isti ostvaruje pravo na bodove za pojedinačnu konkurenciju i konkurenciju parova za jednog člana para.

Članak 6.

 PE-NA-L sastoji se od 10 kola, a za ukupni poredak u muškoj i ženskoj konkurenciji, pojedinačno i u konkurenciji parova boduju se 7 najuspješnijih kola (najviše postignutih bodova).

Raspored PE-NA-L u sezoni 2018.

  1. kolo 17. veljače - subota

- od mjeseca ožujka do studenoga liga se održava svaki mjesec, jednom mjesečno i to posljednji petak u mjesecu sa startom u 18:00 sati osim prvog i posljednjeg kola koji se održavaju prema navedenom. Liga se provodi bez obzia a vremenske uvjete (kiša, snijeg, vjetar i slično)

  1. kolo 03. studenoga - subota (posljednje kolo).

TK PETRINJA

TRIATLON KLUB PETRINJA

Plaćanje i korekcija rezultata utrka
  • Organizator TK PETRINJA je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
  • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
  • Molimo pitajte organizatora TK PETRINJA izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci.
  • Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr
Kontakt

Web stranice: https://www.facebook.com/BikenRunPetrinja/?ref=bookmarks

E-mail: tomislav.miholjevic@lutetia.hr

Telefon: +385989751346

Adresa: DR.NEMECA 2, PETRINJA, CRO - Croatia

Dodatni linkovi
Facebook: https://www.facebook.com/BikenRunPetrinja/