Cross liga Čevo

Maškare na Čevu - 2. kolo (zimsko) 11.02.2018. 09:30 11.02.2018. 15:00 2,017 km 330 m Više...

Završena :: 656 prijavljeno, 312 s brojem, 344 - REG 73 - FIN 239 - DNS

CRO 651 Croatia
SLO 5 Slovenia

CRO 308 Croatia
SLO 4 Slovenia

Događaj - Javno Utrka Prijavljeni natjecatelji Rezultati

5. cross liga “Godišnja doba na Čevu”

Maškare na Čevu

ORGANIZATOR: Laci i prijatelji

DATUM: 2. kolo: 11.02.2018. g. – 9:30 h

MJESTO OKUPLJANJA – START:

 • ZAVRŠJE PODBELSKO
 • most na rijeci Bednji – pod samim Čevom
 • oko 220 m n/v

DUŽINA STAZE: 2017 metara – mjereno “kotačem”

CILJ: KOD KRIŽA NA VRHU – oko 550 metara n/v

VISINSKA RAZLIKA: oko 330 metara

OPIS STAZE: Od starta na mostu – šumskim putem oko 1 km, a dalje markiranom planinarskom stazom do vrha – križa. Oko 300 m pred ciljem skretanje na Tafrinu stazu. Na kritičnim točkama će biti oznake cross lige i smjera kretanja.

NAPOMENA:

 • Extremno je teška i zahtjevna, ali s jedinstvenim pogledom s vrha
 • STARTNINA - 30 kn

TRČI SE NA VLASTITU ODGOVRONOST!

Za sve informacije upitati:

 • Josip Lacković (Laci) - 097/6980-749
 • mail: lackovic@cevo.com.hr

2. kolo 5. cross lige “Godišnja doba na Čevu”

Maškare na Čevu

S obzirom da smo kalendarski "duboko" u zimi, drago mi je da opet mogu pozvati sve drage prijatelje, poznanike i ljubitelje prirode te druženja na Čevu na 2. kolo (zimsko) cross lige "Godišnja doba na Čevu". Ovo zimsko kolo održat će se u nedjelju 11.02.2018. godine s početkom u 9 i 30 h. Budući da smo prošle godine ovo kolo odradili uz obilježavanje  Valentinova, za ovu godinu bi naglasak bio na nečem posve novom, a da bude u "duhu" tradicionalnog i primjereno događaju oko tog datuma. Budući da je to doba fašnika, želja je da se svi (nije obaveza) maskiramo u željene osobe i lude kostime te da tako otrčimo do vrha Čeva te da maškare po prvi puta posjete i našeg dragog domaćina Ivicu na Čevu. Naravno da ćemo na vrhu uz tradicionalan roštilj, štrukle, gemište i ostalo odraditi i koji ples pod maskama (možda će "pasti" i prva zumba pod maskama). Zato ne preostaje više ništa drugo već poziv: dojdite na Čevo 11.02.2018. i vratite se malo u djetinjstvo te uživajte uz "kauboje i indijance", "supermane", "zoro osvetnike" i sve ostalo čega se god sjetite. Nadamo se da će nas vrijeme poslužiti i da ćemo "odraditi" još jedno nezaboravno druženje na Čevu i da "nam ništa neće taj lijepi dan pokvarit".

P.S. Obavezno ponesite zadužene startne brojeve (ipak je to sportska liga te ćemo ozbiljno sve  i vremenski zabilježiti - tko nema broj dobit će novi), a "upad" na ovo kolo je 30 kuna. Samo u slučaju ekstremno loših vremenskih uvjeta kolo se odgađa za početak ožujka.

Vidimo se na Čevu!

Laci i prijatelji


 

Što je Cross liga Čevo?

 


 Pregled staze

Imamo i 3D pregled staze kao Street View! Pogledaj!

OPĆI UVJETI TRKE:

Prijavom na utrku natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije i poslije utrke za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja. Natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti njegove osobne podatke za internu komunikaciju i u promocijske svrhe organizatora.

Startni broj stavlja se isključivo na prsa i mora biti vidljiv tijekom cijele utrke. U protivnom plasman neće biti zabilježen. Nepoštivanje pravila za sobom povlači diskvalifikaciju natjecatelja.

Postupkom prijave na utrku, svi natjecatelji pristaju nastupati NA VLASTITU OGOVORNOST! Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti u slučaju nezgode na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku. Organizator je osigurao medicinsku zaštitu sukladno pravilima održavanja atletskih utrka.

Neslužbeni rezultati utrke bit će objavljeni neposredno po završetku utrke na www.stotinka.hr te na internet stranicama Cross lige Čevo - www.cevo.com.hr

Cross liga Čevo

Cross liga Čevo

Plaćanje i korekcija rezultata utrka
 • Organizator Cross liga Čevo je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
 • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
 • Molimo pitajte organizatora Cross liga Čevo izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci.
 • Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr
Kontakt

Web stranice: https://cevo.com.hr

E-mail: lackovic@cevo.com.hr

Telefon: +385976980749

Adresa: Lovrečan 87, 42242 Radovan, CRO - Croatia

Dodatni linkovi
Facebook: https://facebook.com/CrossLigaCevo 
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCwRmcl4J-HBkL03QuIuKTg 
Info