Cross liga Čevo

Martinjska utrka na Čevu - 1. kolo (jesensko) 12.11.2017. 09:30 12.11.2017. 15:00 2,017 km 330 m Više...

Završena :: 638 prijavljeno, 298 s brojem, 340 - REG 109 - FIN 189 - DNS

CRO 635 Croatia
SLO 3 Slovenia

CRO 296 Croatia
SLO 2 Slovenia

Događaj - Javno Utrka Prijavljeni natjecatelji Rezultati

5. cross liga “Godišnja doba na Čevu”

ORGANIZATOR: Laci i prijatelji

DATUM: 1. kolo: 12.11.2017. g. – 9:30 h

MJESTO OKUPLJANJA – START:

 • ZAVRŠJE PODBELSKO
 • most na rijeci Bednji – pod samim Čevom
 • oko 220 m n/v

DUŽINA STAZE: 2017 metara – mjereno “kotačem”

CILJ: KOD KRIŽA NA VRHU – oko 550 metara n/v

VISINSKA RAZLIKA: oko 330 metara

OPIS STAZE: Od starta na mostu – šumskim putem oko 1 km, a dalje markiranom planinarskom stazom do vrha – križa. Oko 300 m pred ciljem skretanje na Tafrinu stazu. Na kritičnim točkama će biti oznake cross lige i smjera kretanja.

NAPOMENA:

 • Extremno je teška i zahtjevna, ali s jedinstvenim pogledom s vrha
 • STARTNINE NEMA

TRČI SE NA VLASTITU ODGOVRONOST!

Za sve informacije upitati:

 • Josip Lacković (Laci) - 097/6980-749
 • mail: lackovic@cevo.com.hr

Početak 5. cross lige “Godišnja doba na Čevu”

S obzirom da smo uspjeli “namoliti” i dobro vrijeme za nedjelju, drago mi je da opet mogu pozvati sve Vas, drage prijatelje, poznanike i sve ljubitelje trčanja te druženja u prirodi na 1. kolo – jesenko, 5. cross lige “Godišnja doba na Čevu”. Odluka je “pala” i ovo prvo kolo svakako će se održati ove nedjelje (12.11.2017.) s poćetkom u 9 i 30 h. S obzirom i na sve sigurniju vremensku prognozu vjerojatno će i vrijeme “potrpjeti” i omogućiti nam jedno novo i prekrasno druženje na našem “starom” Čevu. Nadam se da ćemo uz pomoć “biskupa” uspjeti i mošt “pretvoriti” u vino, a na Vama ostaje da osim rezervnih suhih majica na Čevo ponesete i puno dobre volje i pozitivnih vibracija. Za pravu domaću veselicu i feštu ćemo se potruditi uz roštilj i Aničine štrukle te po prvi puta i zumbu na vrhu Čeva. Mnoge će na Čevu vjerojatno ugodno iznenaditi i Ivekova nova sjenica, a na nama ostaje još samo poziv: Dojdite i uživajte u nezaboravnom druženju na vrhu Čeva!

P.S. Obavezno ponesite nove startne brojeve naše lige jer i dalje mjerimo prek Stotinke (bez brojeva to je i nemoguće) te naravno i 30 kn za roštiljadu, gemište, štrukle i ostalo.


 

Što je Cross liga Čevo?

 


 Pregled staze

Imamo i 3D pregled staze kao Street View! Pogledaj!

OPĆI UVJETI TRKE:

Prijavom na utrku natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije i poslije utrke za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja. Natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti njegove osobne podatke za internu komunikaciju i u promocijske svrhe organizatora.

Startni broj stavlja se isključivo na prsa i mora biti vidljiv tijekom cijele utrke. U protivnom plasman neće biti zabilježen. Nepoštivanje pravila za sobom povlači diskvalifikaciju natjecatelja.

Postupkom prijave na utrku, svi natjecatelji pristaju nastupati NA VLASTITU OGOVORNOST! Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti u slučaju nezgode na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku. Organizator je osigurao medicinsku zaštitu sukladno pravilima održavanja atletskih utrka.

Neslužbeni rezultati utrke bit će objavljeni neposredno po završetku utrke na www.stotinka.hr te na internet stranicama Cross lige Čevo - www.cevo.com.hr

Cross liga Čevo

Cross liga Čevo

Plaćanje i korekcija rezultata utrka
 • Organizator Cross liga Čevo je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
 • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
 • Molimo pitajte organizatora Cross liga Čevo izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci.
 • Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr
Kontakt

Web stranice: https://cevo.com.hr

E-mail: lackovic@cevo.com.hr

Telefon: +385976980749

Adresa: Lovrečan 87, 42242 Radovan, CRO - Croatia

Dodatni linkovi
Facebook: https://facebook.com/CrossLigaCevo 
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCwRmcl4J-HBkL03QuIuKTg 
Info