PD Perun

POColino UZRAST 3./4. razred O.Š. 28.09.2024. 10:00 28.09.2024. 15:00 0,1 km Više...

Prijave zatvorene :: 15 prijavljeno, 11 plaćeno,

Prijava natjecatelja na utrku :: POColino UZRAST 3./4. razred O.Š.

Događaj - Javno Utrka Prijavljeni natjecatelji Rezultati
Broj prijavljenih natjecatelja: 15
Broj uplaćenih startnina: 11
Kraj prijava: 25.09.2024. 21:00
Start: 28.09.2024. 10:00
(1 dana, 8 sati, 38 minuta)

Prijave na utrku su zatvorene.
Prijavljeni natjecatelji

Datum: 28.09.2024. (subota)
Lokacija: Plaža Strožanac, Podstrana (Šetalište Vladimira Vukovića Vate)
Vrijeme održavanja: od 9:30 do 15:00
Kotizacija: 5 eura po natjecatelju
Kapacitet: Maksimalno 64 natjecatelja, po 16 u svakoj kategoriji

Opis utrke:

POColino je zabavna i izazovna dječja utrka s preprekama, osmišljena kako bi djeca iskusila kombinaciju terenskog trčanja i treninga prilagođenog njihovoj dobi. Natjecatelji će se suočiti s nizom prepreka na stazi dugoj 100 metara, dok će se boriti za pobjedu u svojoj kategoriji.

Ovogodišnji POColino koncipiran je kao sprint-duel utrka, gdje istovremeno startaju dvoje natjecatelja. Utrka se održava u dva dijela: kvalifikacije i glavni turnir.

Kategorije:

    1. 1. i 2. razred osnovne škole
    2. 3. i 4. razred osnovne škole
    3. 5. i 6. razred osnovne škole
    4. 7. i 8. razred osnovne škole

 

Svaka kategorija ima maksimalno 16 natjecatelja, a prijave su ograničene brojem mjesta. Prijava vrijedi tek nakon ispunjavanja svih traženih informacija i uplate kotizacije. Kotizaciju je potrebno uplatiti do 25.09.2024. godine.

Prijava natjecatelja, preuzimanje startnih brojeva i prigodnih paketa vrši se PETAK 27.09.2024. od 18:00 - 20:00 h . Roditelji ili punoljetni pratitelji su obavezni dovesti dijete, ispuniti potrebnu dokumentaciju i osigurati da dijete bude u pratnji tijekom cijelog trajanja utrke.

Ako roditelji nisu u mogućnosti pratiti svoje dijete, potrebno je popuniti obrazac punomoći koji se može pronaći na Facebook stranici Planinarskog društva Perun. U njemu se navode osobni podaci punoljetne osobe koja će pratiti dijete na utrci.

Format utrke:

kvalifikacijama, svi prijavljeni natjecatelji trče protiv štoperice, a ne izravno protiv svog protivnika. Cilj je ostvariti što brže vrijeme kako bi se kvalificirali među 8 najbržih natjecatelja u svojoj kategoriji, koji zatim prolaze u glavni turnir.

glavnom turniru, najbržih 8 natjecatelja natječe se u dvobojima na ispadanje. Parovi za dvoboje formiraju se prema rezultatima iz kvalifikacija – prvi natjecatelj se bori protiv osmoplasiranog, drugi protiv sedmoplasiranog i tako dalje. Pobjednici svakog dvoboja napreduju u sljedeće kolo, sve do finala. Pobjednik utrke mora proći kvalifikacije i pobijediti u tri dvoboja na ispadanje.

Opis staze i prepreka:

  1. Balans: Hodanje po platformi visokoj 30 cm. Prepreka se smatra uspješno savladanom ako natjecatelj prijeđe od početka do kraja bez pada ili dodirivanja tla. Zabranjeno je zaobilaženje prepreke ili prelazak u protivnički koridor.

  2. Provlačenje: Puzanje ispod prepreke sa šipkama ili rastegnutom mrežom na visini od 60 cm. Podloga je pijesak ili zemlja s travom. Prepreka se smatra uspješno savladanom ako se prođe cijela duljina bez zaobilaženja ili prelaska u protivnički koridor.

  3. Klackalica: Hodanje po gredi koja se njiše na visini od 60 cm. Prepreka se smatra savladanom ako se prijeđe bez pada ili zakoračivanja na tlo. Zabranjeno je zaobilaženje ili prelazak u protivnički koridor.

  4. A Frame: Penjanje preko drvene rampe visoke 3,5 metra. Prepreka je uspješno svladana ako se popnete na vrh i spustite na drugu stranu. Zabranjeno je zaobilaženje prepreke ili ometanje protivnika.

  5. Penjački zid: Prelazak vertikalnog zida koristeći postavljena hvatišta. Prepreka se smatra savladanom ako se pređe bez pada ili zakoračivanja na tlo. Zabranjeno je korištenje bočnih podupirača i prelazak u protivnički koridor.

  6. Tunel: Prolazak kroz platneni tunel promjera 50 cm i duljine 5 metara. Prepreka se smatra savladanom ako se prođe od početka do kraja bez prelaska u protivnički koridor.

  7. Gume: Prolazak kroz koridor automobilskih guma postavljenih na tlu. Prepreka se smatra savladanom ako se zakorači unutar svake postavljene gume bez prelaska u protivnički koridor.

Satnica:

PETAK 27.09. 18 :00 - 20:00 h dovršetak prijave i preuzimanje startnih paketa

SUBOTA 28.09.

9:30 - Pregled staze (slobodan pregled prepreka za natjecatelje)

10:00 - Start utrke (kvalifikacije)

12:00 - Pauza za ručak

12:30 - Početak glavnog turnira

15:00 - Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada

Prijave:

Prijave za POColino moguće su putem portala Stotinka.hr. Prijava se smatra valjanom tek nakon uplate kotizacije i ispunjavanja svih traženih informacija. Požurite, jer su mjesta ograničena!

Roditelji, ovo je izvrsna prilika za vašu djecu da se okušaju u izazovnoj i zabavnoj utrci s preprekama. Sigurnost je naš prioritet, a svaka prepreka i aktivnost osmišljeni su tako da djeca budu pod nadzorom i u sigurnom okruženju.

Za sve dodatne informacije, pratite našu Facebook stranicu Planinarskog društva Perun.

Podaci za uplatu kotizacije:

Planinarsko društvo Perun Podčelina 19, Podstrana
IBAN:HR1024920081100056582 -IMEX BANKA
Opis plaćanja: POColino- ime prezime djeteta uz ime roditelja pratitelja
Model:00