Zajednica športskih udruga Križevci

15. Županijski polumaraton Kalnik-Križevci '24 - KTC 14.09.2024. 10:00 14.09.2024. 12:45 21,1 km 50 m 100 m Više...

Prijave otvorene Prijave od 29.04.2024. 19:00 do 05.09.2024. 22:00 :: Limit natjecatelja: 150 :: 16 prijavljeno, 6 plaćeno,

Prijava natjecatelja na utrku :: 15. Županijski polumaraton Kalnik-Križevci '24 - KTC

Događaj - Javno Utrka Prijava na utrku Prijavljeni natjecatelji Rezultati
Broj prijavljenih natjecatelja: 16
Broj uplaćenih startnina: 6
Kraj prijava: 05.09.2024. 22:00
(110 dana, 23 sati, 30 minuta)
Start: 14.09.2024. 10:00
(119 dana, 11 sati, 30 minuta)

PRAVILA UTRKE

 

ORGANIZACIJA

Utrku organiziraju Zajednica športskih udruga Križevci i Atletski klub Križevci, a pod pokroviteljstvom Grada Križevaca, Koprivničko-križevačke županije, Općine Kalnik, Turističke zajednice Grada Križevaca, Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije.

 

UVJETI SUDJELOVANJA

Minimalna starosna dob natjecatelja za sudjelovanje na utrci je 16 godina. Svi natjecatelji svojom prijavom izravno su suglasni da se na utrci natječu na osobnu odgovornost, da su upoznati s pravilima i propisima utrke kojih će se pridržavati te da su upoznati s mogućim rizicima koje ovo natjecanje sadrži. Svojom prijavom natjecatelji se odriču mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke bilo prema natjecateljima ili trećim osobama. Svojom prijavom natjecatelji potvrđuju da su u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu natjecanja. U slučaju odustajanja natjecatelja od starta na utrci, iznos startnine se ne vraća niti se prebacuje za utrku sljedeće godine.


OPREMA

Organizator natjecateljima preporučuje korištenje sljedeće opreme tijekom utrke:

- ruksak ili pojas oko struka

- mobitel

- natjecateljski broj / OBVEZAN / osigurava organizator

- jakna za zaštitu od kiše / vjetra

 

NATJECATELJSKI BROJEVI

Svaki natjecatelj će dobiti startni broj koji se mora nositi tijekom cijele utrke, na prsima ili trbuhu. Ne smije biti prekriven ruksakom ili odjevnim predmetima te mora biti jasno vidljiv.

 

OKRJEPNE STANICE

Na stazi će biti četiri okrjepne stanice + 1 na cilju. Na okrjepnim stanicama se nalaze kontrolori. Oni vode evidenciju prolaza natjecatelja. U slučaju bilo kakvog nesportskog ponašanja ili nepoštivanja pravila i propisa utrke o istom obavještavaju žiri utrke koji odlučuje o diskvalifikaciji/penalizaciji natjecatelja. Svaki natjecatelj mora voditi računa da ima dosta tekućine do sljedeće okrjepne stanice.

 

VREMENSKI LIMITI

Vrijeme za završetak utrke je ograničeno na dva sata i četrdesetpet minuta (pace 7:49/km).

 

ODUSTAJANJE

Ako je odustajanje uzrokovano ozljedom i ako natjecatelj nije u mogućnosti nastaviti do okrjepne stanice ili cilja utrke, natjecatelji su dužni kontaktirati organizatora, te će vozilom hitne medicinske pomoći biti odvezeni do cilja.

 

DISKVALIFIKACIJA

Diskvalifikacija znači automatsko isključivanje natjecatelja iz utrke.

 

Natjecatelji će biti diskvalificirani zbog sljedećeg:

- korištenja bilo kakvih prijevoznih sredstava tijekom utrke

- zamjene natjecateljskog broja s drugim natjecateljem/natjecateljima

- korištenja kratica i neoznačenih puteva te kretanje van označene staze utrke

- nepomaganja natjecateljima u nevolji

- nesportskog ponašanja i/ili uvredljivih riječi prema drugim natjecateljima/organizatoru

- nepoštivanja odluka od strane organizatora, kontrolora, doktora ili Crvenog križa

- neprimjerenih sadržaja na fotografijama/video snimkama objavljenim nakon utrke kojima se vrijeđaju drugi natjecatelji ili organizator utrke

 

PRIGOVORI I ŽALBE

Prigovori i žalbe podnose se direktoru utrke u pisanom obliku po završetku natjecanja, najkasnije 1 sat prije službenog proglašenja pobjednika. Žiri utrke razmotrit će sve eventualne prigovore i žalbe te donijeti konačno rješenje.

 

ŽIRI UTRKE/DIREKTOR UTRKE

Žiri utrke čine tri predstavnika organizatora. Direktor utrke je Branko Zorko.

 

NOVČANE NAGRADE

U slučaju da svojim plasmanom natjecatelj ostvari pravo na novčanu nagradu dužan je organizator utrke dostaviti adresu stanovanja na kojoj je prijavljen, OIB, osobni IBAN žiro računa (nije moguća isplata u gotovini!) i naziv banke kod koje se račun vodi. Isplata se obavlja najkasnije sedam dana po dostavi traženih podataka.

 

BROJEVI ORGANIZATORA/u slučaju ozljede

Molimo vas da u slučaju odustajanja, vlastite ili ozljede drugih natjecatelja, kontaktirate organizatora na brojeve Draženko Kovačić +385(91)5108697 i Sandro Novosel +385(91)8940812

 

OTKAZIVANJE UTRKE

Organizator zadržava pravo da u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave naprave izmjene na stazi/okrjepnim stanicama/mjestima liječničke službe. Eventualne promjene bit će objavljene na službenim web stranicama utrke, www.krizevci.run. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta (vjetar, kiša) utrka se ne odgađa niti otkazuje.


SUGLASNOST O MEDIJSKOJ SLOBODI

Prijavom za utrku natjecatelji su suglasni da cjelokupni snimljeni filmski i fotografski materijal može biti javno prikazivan i korišten u promotivne svrhe utrke, kao i pojedinačni rezultati trkača i trkačica po kategorijama. Organizator utrke pridržava sva prava za korištenje, kopiranje i distribuiranje svih snimljenih video i foto materijala.


ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Zajednica športskih udruga Križevci obvezuje se pružati zaštitu osobnih podataka svojih korisnika tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza.

Prikupljene osobne podatke spremamo u elektroničkom ili fizičkom obliku te u svrhu zaštite primjenjujemo odgovarajuće tehničke, organizacijske i kadrovske mjere zaštite osobnih podataka i procedure kako bismo spriječili da se osobnim podatcima koji nisu dostupni ostalim korisnicima, ne bi neovlašteno pristupalo te da bismo osigurali da se koriste u skladu sa svrhom obrade.

Vaše osobne podatke ne dostavljamo drugim primateljima osim ako nas za to ne ovlastite. Međutim, kada je to potrebno radi ostvarivanja neke od funkcionalnosti, vaši osobni podatci dostavit će se trećim osobama primateljima, našim partnerima/povezanim društvima koji su nužni za ostvarivanje te funkcionalnosti. Osigurat ćemo da naši partneri/povezana društva vaše osobne podatke obrađuju na način predviđen ovim Pravilima zaštite privatnosti.

 

 

Predsjednik Organizacijskog odbora

Branko Zorko

Izjava o zaštiti privatnosti na internetskim stranicama Stotinka d.o.o.

Opći uvjeti

Stotinka d.o.o. za elektronsko mjerenje vremena (u daljnjem tekstu Stotinka) poštuje vašu privatnost i temelji svoje internetske stranice na tehnologijama koje pružaju bolje i sigurnije mrežno iskustvo.

Ova Izjava o zaštiti privatnosti (u daljnjem tekstu Izjava) odnosi se na prikupljanje i obradu vaših osobnih podataka te primjenu kolačića (cookies) na internetskim stranicama www.stotinka.hr(u nastavku: internetske stranice).

Korištenjem ovih internetskih stranica suglasni ste s načinom prikupljanja i obrade podataka opisanim u ovoj Izjavi te pohranom i pristupom kolačićima na vašem uređaju.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Kako bi održala funkcionalnost internetskih stranica i omogućila usluge koje korisnici traže, Stotinka na ovom mjestu može prikupljati i upotrebljavati osobne podatke korisnika.

Putem internetskih stranica www.stotinka.hr moguće je, ovisno o svrsi, prikupljanje vaših osobnih podataka kao što su: ime i prezime, adresa e-pošte, kućna ili poslovna adresa, telefonski broj...

Upisom osobnih podataka u za to predviđena polja dajete privolu da se navedeni podaci upotrebljavaju u svrhu za koju su dani.

Stotinka ne prodaje, ne iznajmljuje i ne posuđuje popis korisnika svojih stranica trećim stranama.

Uz obvezu zadržavanja povjerljivosti, Stotinka može dijeliti podatke s pouzdanim partnerima za određene svrhe: izradu statističke analize, omogućivanje korisničke potpore, organizaciju dostave ili slične potrebe.

Svakoj takvoj trećoj strani zabranjena je daljnja obrada vaših osobnih podataka.

Sigurnost vaših osobnih podataka

Internetska stranica www.stotinka.hr štiti vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

Podaci na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

Primjena kolačića

Na internetskim stranicama www.stotinka.hr primjenjuju se tzv. kolačići (cookies) - tekstualne datoteke koje na računalo korisnika smješta internetski poslužitelj kojim se korisnik koristi.

Datoteke nastaju kada preglednik na uređaju korisnika učita posjećeno mrežno odredište, koje potom šalje podatke pregledniku te izrađuje tekstualnu datoteku (kolačić).

Preglednik dohvaća i šalje datoteku na poslužitelj mrežnog odredišta (mjesta, stranice) prilikom povratka korisnika na njega.

Kolačići se upotrebljavaju za funkcioniranje svih značajki internetskih stranica i bolje korisničko iskustvo, a mogu biti privremeni (pohranjuju se samo tijekom posjeta internetskim stranicama) ili trajni (na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta).

Kolačićima trećih strana www.stotinka.hr koristi se za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naših internetskih stranica.

Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku.

Internetske stranice Stotinke ne sadržavaju kolačiće koji omogućuju pokretanje programa ili postavljanje virusa na vaše računalo.

Stranice www.stotinka.hr služe se statistikom Google Analytics te Facebook statistikom, a pravila o kolačićima treće strane potražite na Google Analytics i Facebook.

Podatke o tome kako se korisnici koriste našom internetskom stranicom povremeno možemo prikupljati koristeći se i drugim alatima sličnima usluzi Google Analytics.

Sprječavanje kolačića

Ako niste suglasni s njihovom upotrebom, kolačiće možete lako izbrisati (ili spriječiti) na svojem računalu ili mobilnom uređaju s pomoću postavki preglednika kojim se koristite.

Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite ili na www.allaboutcookies.org.

Budući da je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naših internetskih stranica i njihovih procesa, imajte na umu da sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje tih značajki ili prouzročiti njihov drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.

Uvjeti i izmjene

Uvjeti ove Izjave uređuju upotrebu kolačića i svih podataka prikupljenih za vrijeme primjenjivanja Izjave, osim kolačića trećih strana.

Stotinka zadržava pravo izmjene ove Izjave i pravila o kolačićima u bilo kojem trenutku kako bi prenijela nove važne informacije te kako biste bili informirani o načinima na koje Stotinka na svojim internetskim stranicama štiti vaše podatke.

Preporučujemo da povremeno provjerite ažuriranja na ovoj stranici.

Informacije za kontakt

Stotinka će rado primiti vaše komentare i sugestije u vezi s ovom Izjavom, kao i ostale primjedbe.

Možete nam se obratiti na timing@stotinka.hr

Prijavljeni natjecatelji

Zajednica športskih udruga Križevci
Atletski klub Križevci

Zajednica športskih udruga Križevci i AK Križevci pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije, Grada Križevaca i Općine Kalnik, organizira 15. ŽUPANIJSKI POLUMARATON KALNIK - KRIŽEVCI '24 – KTC, koji se održava u subotu, 14. 9. 2024. godine, sa startom utrke u 10:00 sati, s trga Stjepana Radića u Kalniku.
Trasa utrke je Kalnik, G. Borje, D. Borje, Šopron, Potok Kalnički, Kamešnica, Dedina, Žibrinovec, Sveta Helena, Križevci, s ciljem na Gradskom stadionu.
Dužina polumaratona je 21,1 km/4 okrjepne stanice + cilj. Staza ima WA/AIMS certifikat pa rezultati ostvareni na njoj ulaze u svjetske tablice.

https://krizevci.run/polumaraton/ 

KATEGORIJE:
Muškarci:
MU 23 (do 23 g.), MS (24-34 g.), M 35 (35-39 g.), M 40 (40-44 g.), M 45 (45-49 g.), M 50 (50-54 g.), M 55 (55-59 g.), M 60 (60-64 g.), M 65 (65-69 g.), M 70 (70 i više godina starosti)
Žene:
ŽU 23 (do 23 g.), ŽS (24-34 g.), Ž 35 (35-39 g.), Ž 40 (40-44 g.), Ž 45 (45-49 g.), Ž 50 (50-54 g.), Ž 55 (55-59 g.), Ž 60 (60-64 g.), Ž 65 (65-69 g.), Ž 70 (70 i više godina starosti)

NAGRADE, za ukupni plasman na utrci:
Kategorija muškarci:                                      Kategorija žene:
1. mjesto 200,00 eura                                    1. mjesto 200,00 eura
2. mjesto 150,00 eura                                    2. mjesto 150,00 eura
3. mjesto 100,00 eura                                    3. mjesto 100,00 eura
4.-10. mjesto po 50,00 eura                            4.-10. mjesto po 50,00 eura

NAGRADA ZA rekord staze u muškoj i ženskoj konkurenciji – po 100,00 eura
(trenutni rekordi: muškarci: 1:09:03, Alex Kiprop Lagat; žene: 1:21:36, Ana Štefulj).

NAGRADA za najbolje plasiranog trkača i trkačicu iz Križevaca – po 100,00 eura
(uvjet: adresa prebivališta u Križevcima)

Prijave na utrku 15. ŽUPANIJSKI POLUMARATON KRIŽEVCI-KALNIK KTC '24 se ZATVARAJU zaključno s 5. 9. 2024. godine u 22:00–

IZNOSI STARTNINE

Rane prijave: 29. 4. – 5. 6. do 23:59 ⇒ 20 eura
Redovne prijave: 6. 6. – 31. 7. do 23:59 ⇒ 25 eura
Kasne prijave: 1. 8. – 5. 9. do 22:00 ⇒ 30 eura

PRIJAVE I UPLATE NA DAN PODIZANJA STARTNIH PAKETA I NA DAN UTRKE NISU MOGUĆE

Važna napomena: iznos startnine odnosi se na dan uplate, ne na dan prijave na utrku. Npr. ako ste se prijavili do 5. 6. do 23:59 kad je startnina bila 20 eura, a plaćate ju tek u srpnju, plaćate 25 eura koliko je startnina na dan uplate.

– uplate na: ATLETSKI KLUB KRIŽEVCI
IBAN HR8923600001101515442
Opis plaćanja: startnina za polumaraton + ime i prezime trkača

Prijava na utrku je potpuna uplatom startnine, a ispunjavanjem prijave na utrku i uplatom startnine prihvaćaju se izjava o oslobađanju od odgovornosti organizatora utrke i pravila utrke.
Svim natjecateljima koji se prijave te uplate startninu do najkasnije 5. 9. 2024. godine osiguran je startni paket! (broj, majica, finišerska medalja, bon za ručak).
PRIJAVE POSLIJE NAVEDENOG TERMINA ILI NA DAN UTRKE NEĆE BITI MOGUĆE!