AK Maksimir

Veliki medo (27 km) 04.05.2024. 10:00 04.05.2024. 15:00 27 km Više...

Prijave otvorene Prijave od 22.01.2024. 14:00 do 29.04.2024. 23:59 :: Limit natjecatelja: 1000 :: 2 prijavljeno,

Prijava natjecatelja na utrku :: Veliki medo (27 km)

Događaj - Javno Utrka Prijava na utrku Prijavljeni natjecatelji Rezultati
Broj prijavljenih natjecatelja: 2
Broj uplaćenih startnina: 0
Kraj prijava: 29.04.2024. 23:59
(61 dana, 22 sati, 9 minuta)
Start: 04.05.2024. 10:00
(66 dana, 8 sati, 10 minuta)

7. Brinje trail

Utrka se boduje za Hrvatsku trail ligu 2024.

 

 1. Datum: subota, 4. svibnja 2024.

 

 1. Organizacija: Atletski klub Maksimir

 

 1. Utrke:
 • Veliki medo – 27 km
 • Mali medo – 17 km
 • Plišani medo – 6,5 km

 

Detaljan tlocrt, dužine i profil staza bit će objavljeni internetskoj i Facebook stranici Atletskog kluba Maksimir.

 

 1. Vrijeme starta:
 • Veliki medo i Mali medo u 10:00 sati
 • Plišani Medo u 10:10 sati

 

 1. Prijava i registracija:

Prijave za sve utrke zatvaraju se u ponedjeljak 29. travnja 2024. u 24 sata.

PRIJAVA JE PRAVOVALJANA NAKON UPLATE STARNINE!

Prijave i uplate moguće su i na sam dan utrke (do 9:30 sati), uz preuzimanje samo startnog broja, pritom ne garantiramo majicu. Za sve učenike OŠ Luke Perkovića Brinje majice su osigurane.

Svojom prijavom na neku od utrka 7. Brinje traila natjecatelj daje suglasnost organizatoru da se njegovi podaci (ime, prezime, godina rođenja, e-mail adresa i naziv kluba) mogu koristiti u svrhu informiranja i obavijesti o utrci i rezultatima utrke. Natjecatelj se slaže da organizator može koristiti fotografije snimljene tijekom utrke, prije i nakon utrke za svoje interne potrebe i za objavljivanje na internetskim stranicama vezano za utrku i daljnju promociju utrke.

 

 1. Startnina:
 • Plišani medo – 10,00 €. Osobe do navršenih 18 godina 5,00 €. Učenici OŠ Luke Perkovića Brinje ne plaćaju startninu.
 • Veliki i Mali medo – 20,00 €.

 

Na prijavnom mjestu svi natjecatelji dobivaju startni broj i majicu dry fit kratkih rukava s logom utrke (ne garantiramo za uplate na dan utrke), a prolazom kroz cilj učesničku medalju i okrepu.

 

Samo natjecatelji utrka Veliki i Mali medo dobivaju pivo i obrok, uz predočenje startnog broja, od 13:00 sati.

 

Grupne uplate: za prijavljene na utrkama Veliki i Mali medo moguće su grupne uplate (na jednoj uplatnici) za 5 i više natjecatelja iz istog kluba ili društva (navesti imena i prezimena svih osoba za koje se uplaćuje). Iznos startnine umanjuje se 1,00 € po osobi. Grupna uplata moguća je do 23. travnja 2024. Od 24. travnja 2024. grupne uplate s umanjenom startninom nisu moguće.

 

Uplata startnine vrši se na žiro-račun AK Maksimir do ponedjeljka 29. travnja 2024.:

 • IBAN: HR9323600001101490150 (Zagrebačka banka d.d. Zagreb)
 • Atletski klub Maksimir, Treće Poljanice 1, 10040 Zagreb
 • opis plaćanja: Brinje trail – ime i prezime trkača
 • model i poziv na broj nisu bitni

 

 1. Trase staza:

Sve utrke imat će start i cilj u centru Brinja na lokaciji Tržnica Brinje.

Staze su uglavnom u šumi i preko livada, s kojih možete vidjeti i doživjeti prekrasne krajolike Brinja i njegove okolice. Staza Plišani medo relativno je lagana. Staza Mali medo umjereno je teška, a staza Veliki medo dosta zahtjevna. Na utrci Veliki medo trebali bi nastupiti samo fizički dobro pripremljeni natjecatelji. Ista preporuka za utrku Mali medo. Na stazama Mali i Veliki medo bit će jedna okrepa – na 9. km. Detaljne obavijesti o stazama bit će objavljene na internetskoj i Facebook stranici Atletskog kluba Maksimir.

 

 1. Oprema:

Preporučena oprema – napunjen mobitel s upisanim brojem organizatora – 099 2922714

Preporuča se ponijeti minimalno ½ litre vode.

Prikladna obuća i odjeća za ovu vrstu natjecanja, a ovisno o vremenskim prilikama.

 

 1. Nagrade:

Za prva tri mjesta medalje u apsolutnom poretku muškarci / žene za sve tri utrke.

Za prva tri mjesta u kategorijama za utrke Veliki i Mali medo muškarci / žene:

 • MS i ŽS rođeni 1995. i kasnije;
 • M30 i Ž30 rođeni 1985. do 1994.;
 • M40 i Ž40 rođeni 1975. do 1984.
 • M50+ i Ž50+ rođeni 1974. i ranije.

 

 1. Medicinska pomoć:

Na stazi će biti pripadnici HGSS. Molimo sve natjecatelje da na svoj mobitel upišu brojeve organizatora – 099 2922714 i HGSS-a.

 

 1. Limit utrka:
 • Plišani medo – 2 sata
 • Mali medo – 4 sata
 • Veliki medo – 5 sati.

Trkači koji su odustali od utrke obavezni su javiti se organizatoru na broj 099 2922714.

 

 1. Preuzimanje startnih brojeva:

Na startu utrke na Tržnici Brinje, u vremenu od 8:00 do 9:40 sati.

 

 1. Parking:

Na parkiralištu iza Tržnice Brinje ili u centru Brinja.

 

 1. Mjerenje vremena:

Live scoring na stranici www.stotinka.hr. Neslužbeni rezultati objavit će se isti dan na internetskoj i Facebook stranici Atletskog kluba Maksimir.

 

 1. Sigurnost trkača:

Navedena pravila i propozicije vrijede za sve sudionike Brinje traila. Svi trkači koji se prijave obvezni su pridržavati se ovih pravila. Prijava za Brinje trail potvrda je da je sudionik pročitao sve upute i da ih se pridržava.

Organizator Brinje traila poduzeo je sve mjere vezane za sigurnost sudionika utrke. Svi sudionici prihvaćaju da trče na vlastitu odgovornost. Organizator ne preuzima bilo kakvu odgovornost uslijed štetnog događaja za život, zdravlje ili imovinu trkača. Automobilske ili biciklističke pratnje po trasi utrka nisu dopuštene, osim po posebnom odobrenju organizatora. Nastup na utrkama Veliki i Mali medo dopušten je isključivo punoljetnim osobama.

 

 1. Proglašenje pobjednika:
 • pobjednici utrke Plišani medo u 11:30 sati
 • pobjednici utrke Mali medo u 14:00 sati
 • pobjednici utrke Veliki medo iza proglašenja utrke Mali medo.

 

 1. Informacije:

Ante Blažanin:

 

Neven Kovačev:

 

Internetska stranica Atletskog kluba Maksimir:

 

Facebook stranica Atletskog kluba Maksimir:

 

 1. Žalbe:

Žalbe vezane za utrku podnose se Organizacijskom odboru u pisanom obliku u roku od 60 minuta po objavi rezultata za pojedinu utrku uz pristojbu od 20,00 €.

 

 1. Smještaj:

Informacije o smještaju – Turistička zajednica Brinje – www.tzo-brinje.hr; 098 172 2884; info@tzo-brinje.hr

 

 

RADUJEMO SE VAŠEM DOLASKU NA 7. BRINJE TRAIL.

Izjava o zaštiti privatnosti na internetskim stranicama Stotinka d.o.o.

Opći uvjeti

Stotinka d.o.o. za elektronsko mjerenje vremena (u daljnjem tekstu Stotinka) poštuje vašu privatnost i temelji svoje internetske stranice na tehnologijama koje pružaju bolje i sigurnije mrežno iskustvo.

Ova Izjava o zaštiti privatnosti (u daljnjem tekstu Izjava) odnosi se na prikupljanje i obradu vaših osobnih podataka te primjenu kolačića (cookies) na internetskim stranicama www.stotinka.hr(u nastavku: internetske stranice).

Korištenjem ovih internetskih stranica suglasni ste s načinom prikupljanja i obrade podataka opisanim u ovoj Izjavi te pohranom i pristupom kolačićima na vašem uređaju.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Kako bi održala funkcionalnost internetskih stranica i omogućila usluge koje korisnici traže, Stotinka na ovom mjestu može prikupljati i upotrebljavati osobne podatke korisnika.

Putem internetskih stranica www.stotinka.hr moguće je, ovisno o svrsi, prikupljanje vaših osobnih podataka kao što su: ime i prezime, adresa e-pošte, kućna ili poslovna adresa, telefonski broj...

Upisom osobnih podataka u za to predviđena polja dajete privolu da se navedeni podaci upotrebljavaju u svrhu za koju su dani.

Stotinka ne prodaje, ne iznajmljuje i ne posuđuje popis korisnika svojih stranica trećim stranama.

Uz obvezu zadržavanja povjerljivosti, Stotinka može dijeliti podatke s pouzdanim partnerima za određene svrhe: izradu statističke analize, omogućivanje korisničke potpore, organizaciju dostave ili slične potrebe.

Svakoj takvoj trećoj strani zabranjena je daljnja obrada vaših osobnih podataka.

Sigurnost vaših osobnih podataka

Internetska stranica www.stotinka.hr štiti vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

Podaci na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

Primjena kolačića

Na internetskim stranicama www.stotinka.hr primjenjuju se tzv. kolačići (cookies) - tekstualne datoteke koje na računalo korisnika smješta internetski poslužitelj kojim se korisnik koristi.

Datoteke nastaju kada preglednik na uređaju korisnika učita posjećeno mrežno odredište, koje potom šalje podatke pregledniku te izrađuje tekstualnu datoteku (kolačić).

Preglednik dohvaća i šalje datoteku na poslužitelj mrežnog odredišta (mjesta, stranice) prilikom povratka korisnika na njega.

Kolačići se upotrebljavaju za funkcioniranje svih značajki internetskih stranica i bolje korisničko iskustvo, a mogu biti privremeni (pohranjuju se samo tijekom posjeta internetskim stranicama) ili trajni (na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta).

Kolačićima trećih strana www.stotinka.hr koristi se za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naših internetskih stranica.

Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku.

Internetske stranice Stotinke ne sadržavaju kolačiće koji omogućuju pokretanje programa ili postavljanje virusa na vaše računalo.

Stranice www.stotinka.hr služe se statistikom Google Analytics te Facebook statistikom, a pravila o kolačićima treće strane potražite na Google Analytics i Facebook.

Podatke o tome kako se korisnici koriste našom internetskom stranicom povremeno možemo prikupljati koristeći se i drugim alatima sličnima usluzi Google Analytics.

Sprječavanje kolačića

Ako niste suglasni s njihovom upotrebom, kolačiće možete lako izbrisati (ili spriječiti) na svojem računalu ili mobilnom uređaju s pomoću postavki preglednika kojim se koristite.

Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite ili na www.allaboutcookies.org.

Budući da je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naših internetskih stranica i njihovih procesa, imajte na umu da sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje tih značajki ili prouzročiti njihov drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.

Uvjeti i izmjene

Uvjeti ove Izjave uređuju upotrebu kolačića i svih podataka prikupljenih za vrijeme primjenjivanja Izjave, osim kolačića trećih strana.

Stotinka zadržava pravo izmjene ove Izjave i pravila o kolačićima u bilo kojem trenutku kako bi prenijela nove važne informacije te kako biste bili informirani o načinima na koje Stotinka na svojim internetskim stranicama štiti vaše podatke.

Preporučujemo da povremeno provjerite ažuriranja na ovoj stranici.

Informacije za kontakt

Stotinka će rado primiti vaše komentare i sugestije u vezi s ovom Izjavom, kao i ostale primjedbe.

Možete nam se obratiti na timing@stotinka.hr

Prijavljeni natjecatelji