Break a leg!

Dalmacija Šibenik Trail 17 km 08.10.2022. 10:30 08.10.2022. 16:00 17 km 250 m 250 m Više...

Završena :: 55 prijavljeno, 38 s brojem,

Prijava natjecatelja na utrku :: Dalmacija Šibenik Trail 17 km

Događaj - Javno Utrka Prijavljeni natjecatelji Rezultati
Broj prijavljenih natjecatelja: 55
Kraj prijava: 07.10.2022. 23:00
Start: 08.10.2022. 10:30

Prijave na utrku su zatvorene.
Prijavljeni natjecatelji

Dalmatia Šibenik trail utrke startaju u subotu, 8.10. u 10:30 sati sa Malog Vignja, na Jadriji.

Možete se natjecati u dvije kategorije: trailu dužine 8 km te trailu dužine 17 km.

Za sve ljubitelje aktivnosti na otvorenom organiziramo prvo izdanje Dalmatia Šibenik traila! Pripremili smo dvije dužine staze tako da nam se mogu pridružiti baš svi; od profesionalaca i rekreativaca u dobroj kondicijskoj spremi pa do amatera koji nisu u najboljoj formi, ali žele uživati u prekrasnoj prirodi i udisati svjež i čisti zrak. Na ovogodišnja dva traila uživat ćete u raznolikosti prirode, sa startom i ciljem na poznatoj šibenskoj plaži - Malom Vignju, na Jadriji. Staza se sastoji od  kombinacije puteljaka koji prate obalnu liniju s pogledima na Prvić, Šibenik i kanal sv. Ante te single trailova uz vremešne suhozide i maslinike.

 

Dalmatia Šibenik trail od 17 km je staza kružnog tipa. Predviđena je za iskusnije trkače i ljude s boljom fizičkom spremom, ili pak za one najupornije koji uživaju u dugim šetnjama prirodom. Staza prati kratku stazu DŠOF-a do Prižbe gdje se od nje odvaja i nastavlja put Bogdanovića. Dio od Bogdanovića do Martinske tehnički je najzahtjevniji. Nakon Martinske, natjecatelji se penju na vrh Velika Glava s kojeg se proteže predivan pogled na cijeli Šibenik. Posljednjih nekoliko kilometara trči se stazom / šetnicom kroz šibenski kanal sve do cilja na Jadriji, odnosno plaži Mali Viganj. Na stazi se nalaze dvije okrjepne stanice, jedna na Prižbi, a druga na Martinskoj. Dok budete hodali ili trčali ovim predivnim krajobrazom, postat ćete svjesniji blagodati života u prekrasnoj Šibensko-kninskoj županiji.

 

PRIJAVE:

Startni paketi

Preuzimajne startnih paketa organizirano je na glavnoj lokaciji – Malom Vignju (Jadrija); u subotu, 8.10., od 9:00 do 10:15 sati.

Za preuzimanje startnog broja i startnog paketa obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog broja za drugu osobu je moguće isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe.

Uplatom kotizacije na vrijeme, ostvarujete pravo na STARTNI PAKET koji uključuje sljedeće: promotivnu vrećicu TZ Šibensko-kninske županije, dry fit majicu utrke, poklone sponzora, obrok na cilju poslije utrke, startni broj, vreću za pohranu osobnih stvari, okrjepne stanice na stazi, finišersku medalju, medalju prva tri mjesta u ženskoj i muškoj kategoriji, pobjednički paket za prva tri mjesta u kategorijama, zabavni dio (DJ i voditelji), fotografiranje utrke i video materijale.