TTK Strka

Marjan Trail 2021 - Jače manijače 19.02.2021. 10:45 12.03.2021. 15:10 21 km 750 m 750 m Više...

Završena :: 28 prijavljeno, 24 plaćeno, 24 s brojem,

Prijava natjecatelja na utrku :: Marjan Trail 2021 - Jače manijače

Događaj - Javno Utrka Prijavljeni natjecatelji Rezultati
Broj prijavljenih natjecatelja: 28
Broj uplaćenih startnina: 24
Kraj prijava: 12.03.2021. 15:00
Start: 19.02.2021. 10:45

Prijave na utrku su zatvorene.
Prijavljeni natjecatelji

Marjan  trail će se održati, ali zbog pandemije u sasvim drugačijem formatu, koji će vjerujemo biti vrlo uzbudljiv i zanimljiv.  Od vas će tražiti brzinu, izdržljivost, snalažljivost i dozu avanturističkog duha.

Utrka će se održavati u trajanju od 3 tjedna, od 19.02. do 12.03. s tim da svatko unutar ta tri tjedna može startati kad god želi. Staza nije zadana točno određenom rutom već određenim kontrolnim točkama koje morate obići točno određenim redoslijedom. Pripremili smo kraću varijantu, Gibajmo se,  koja ima 7 kontrolnih točaka i najkraća ruta za povezati te točke zadanim redoslijedom je oko 10 km i s oko 300 m akumulirane visine. Duža varijanta, Jače manijače, ima 15 kontrolnih točaka, i najkraća ruta za proći sve zadanim redoslijedom je oko 21 km s oko 700 m akumulirane visine.

VRLO VAŽNO: točke se moraju obići točno redoslijedom kako su na popisu, od manjeg broja prema većem.

Sudjelovati se može tako da se prijavite na Stotinku i uplatite startninu od 90 kn. Prijavom na Stotinci dobivate povratni mail u kojem su u prilogu karta Marjana s ucrtanim kontrolnim točkama i popis kontrolnih točaka s imenom (lokacijom). Također kartu i popis točaka možete skinuti s naše web stranice www.ttk-strka.hr . Nakon što otrčite stazu, pošaljite nam screenshot GPX zapisa na email adresu:?   GPX zapis može biti na bilo kojoj aplikaciji (Garmin, Movescount, Strava, Runmeter...), napravite screenshot gdje se jasno vidi vaša otrčana ruta na karti, podaci o dužini, visini i vremenu koje vam je bilo potrebno. Provjerom vašeg traga na karti utvrditi ćemo da li ste obišli sve kontrolne točke i zatim upisujemo vaš rezultat na Stotinku. Zapamtite, najkraći put ne mora biti i najbrži. Osim brzine i izdržljivosti za dobar rezultat važna je i vaša snalažljivost. Prije nego nam pošaljete vaš rezultat iskoristite vrijeme i probajte nekoliko različitih varijanti da vidite koja je najbrža, istražite teren i rute. Možete nam poslati samo jedan zapis s rezultatom koji unosimo u Stotinku.  Biti će zanimljivo pratiti rezultate na Stotinci i kako se mijenja poredak kako nam pristižu novi rezultati. Vaš rezultat možete poslati najkasnije do 12.03. do 15:00 sati.

Za cijenu startnine dobiti ćete personaliziranu, unikatnu šalicu utrke (s vašim imenom), vrlo praktičnu za boravke u prirodi.

Svi koji sudjeluju u utrci dobivaju jednak broj bodova za Dalmatinsku Trail Ligu,  25

Za sva pitanja obratite nam se na mail ttkstrka@gmail.com