Vatrogasci Zagreb

VIRTUALNA UTRKA - Zagreb Firefighter Stair Challenge - Easy (DJECA) 05.12.2020. 10:00 06.12.2020. 20:00 60 m Više...

Završena :: 10 prijavljeno, 7 plaćeno,

Prijava natjecatelja na utrku :: VIRTUALNA UTRKA - Zagreb Firefighter Stair Challenge - Easy (DJECA)

Događaj - Javno Utrka Prijavljeni natjecatelji Rezultati
Broj prijavljenih natjecatelja: 10
Broj uplaćenih startnina: 7
Kraj prijava: 06.12.2020. 20:00
Start: 05.12.2020. 10:00

Prijave na utrku su zatvorene.
Prijavljeni natjecatelji

POZIV

na humanitarnu virtualnu vatrogasnu utrku stepenicama

Zagreb Firefighter Stair Challenge

Humanitarna utrka vatrogasaca održava se osmu godinu za redom u organizaciji zagrebačkih vatrogasaca. Utrka je humanitarnog karaktera i uplate za sudjelovanje uplaćuju se u korist Udruge roditelja vitalno ugrožene djece, Kolibrići.

Natjecanju mogu pristupiti svi operativni vatrogasci, dobrovoljni i profesionalni kako je to određeno u važećem Zakonu o vatrogastvu, te vatrogasna djeca i mladež, u kategorijama kako je navedeno pravilima samog natjecanja.

Ovim putem, pozivamo vas i sve vaše članove/djelatnike da nam se pridružite na Humanitarnoj vatrogasnoj utrci stepenicama, sudjelovanjem i/ili donacijom, kako bismo još jednom pokazali složnost i zajedništvo vatrogasaca.

 

Termin utrke:        05.12.2020., subota

 

Prijave:                  ispuniti online obrazac www.stotinka.hr

                              na istoj stranici nalazi se opis utrke i pravila natjecanja

Startnina:              160 HRK / 22 Eura – za sve utrke

Podaci za uplatu, račun za posebne namjene otvoren u svrhu Humanitarne akcije

IBAN: HR8223600003510211420

BIC: ZABAHR2X

Opis plaćanja: ZG193 - Ime i Prezime

Korisnik računa: Jasmina Kadija

 

Fcb stranica: https://www.facebook.com/ZagrebFirefighterStairChallenge/

Web stranica: http://www.zagreb-firefighter-stair-challenge.com.hr/

 

NAPOMENA:

Vatrogasci i vatrogaskinje, prvo tužna, onda sretna vijest. S obzirom na okolnosti u kojima živimo i sveukupnom situacijom oko Covida-19, čemu smo svjedoci tijekom cijele 2020.g., javljamo Vam da se Humanitarna vatrogasna utrka stepenicama, na adresi Strojarska 20, 05.12.2020. neće održati.
Želimo biti primjer svima, i ne riskirati tamo gdje nema potrebe za time. Ne želimo da jedni druge ugrozimo, jer ako se i samo jedan među nama razboli, utrka će imati tužnu priču, a to je ono što nitko od nas ne želi. Stoga imamo i dobru vijest!
 
Humanitarna vatrogasna utrka stepenicama će se održati, ali u drugačijem tonu, što znači da će i cijela Humanitarna akcija i dalje imati smisla. Kako i kada će se utrka održati? Istoga planiranoga dana 05.12.2020., subota, svatko će s ponosom obući uniformu, na isti način kao i za utrku, i istrčati 666 stepenica ili 88 stepenica u kategoriji djece i mladeži do 18 godina. Gdje? Gdje god poželite, možete birati sami, vani na javnom prostoru ili u nekoj zgradi, vaš slobodan izbor. Hoće li ih biti baš 666 isto je na Vama (može ih biti i više).
 
Na naš email zfsc@gmail.com pošaljite nam sliku (možete i videozapis) od Vašeg podviga, a mi ćemo sve slike podijeliti i označiti Vas. Također budemo pokušali složiti zajednički kolaž u obliku Kolibrića! Svatko od Vas kod prijave startnine mora upisati svoju adresu, a svi koji plate startninu i pošalju sliku kako je ranije navedeno, na tu istu adresu dobiti će sudioničku medalji i buff utrke. Ove godine neće biti pobjednika/ice same utrke, ali ćemo zapravo svi mi biti pobjednici! Svi ćemo još jednom pokazati velika srca vatrogasaca, za naše male Kolibriće.
 
Molimo Vas da se za vrijeme virtualne utrke gdje god bili ne zabravite pridržavati epidemioloških mjera. Vatru gasi, brata spasi!

 

 

 

S poštovanjem,

Vatrogasci Zagreb