RUN RAISERS & AK Šibenik

"HAPPY" 10 km 06.10.2019. 15:00 06.10.2019. 18:00 10,2 km 150 m 149 m Više...

Prijave otvorene Prijave od 01.02.2019. 00:01 do 04.10.2019. 23:59 :: Limit natjecatelja: 300 :: 12 prijavljeno, 8 plaćeno,

Prijava natjecatelja na utrku :: "HAPPY" 10 km

Događaj - Javno Utrka Prijava na utrku Prijavljeni natjecatelji Rezultati
Broj prijavljenih natjecatelja: 12
Broj uplaćenih startnina: 8
Kraj prijava: 04.10.2019. 23:59
(44 dana, 7 sati, 11 minuta)
Start: 06.10.2019. 15:00
(45 dana, 22 sati, 12 minuta)

www.KrkaUltra.com

 

UVJETI PRIJAVE:

Vaša potvrda je vaš račun i bit će vam dostavljen putem e-maila nakon prijave.

Informacije o utrci za događaj bit će vam poslane e-mailom neposredno prije utrke, otprilike 2 tjedna ranije.

 

Sudjelujete na vaš vlastiti rizik. Svaki sudionik je obvezan informirati se i poštivati pravila postavljena od organizatora utrke. Vaša registracija za KRKA Ultra Challenge je obvezujuća nakon vaše uplate. Ne možete prebaciti vašu prijavu za slijedeću godinu. U slučaju otkazivanja događaja, naknada za registraciju će vam biti vraćena, umanjena za iznos koji ide u dobrotvorne svrhe (20 posto od registracijske naknade).

 

Ako iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti sudjelovati, odgovorni ste za preprodaju vašeg startnog paketa, na primjer putem foruma KRKA Ultra Challenge događaja.

 

Promjena imena se odobrava do 31. kolovoza 2019. Nakon ovog datuma, promjena će se obaviti pravovremeno, ali ne možemo garantirati da će startni broj imati točno ime.

 

Minimum age 18 years for the distances "INSANE" 80km, "CRAZY" 50km, "MAD" 27km individually. "HAPPY" 10km has no age limit.

 

OSOBNE INFORMACIJE

Prema zaštiti osobnih podataka, potrebna je suglasnost za spremanje osobnih podataka, poput imena i kontakt detalja. Podaci koje registrirate kod Run Raisersa bit će spremljeni u naš registar i vaša registracija će, stoga, značiti odobrenje za spremanje podataka. Informacije se neće prosljeđivati trećim osobama bez vašeg dopuštenja. 

 

REKLAMACIJE

Kada kupujete online, Zakon se primjenjuje na ugovore o udaljenosti i ugovore izvan poslovnih prostora, što vam daje 14 dana da požalite zbog vaše kupnje. Međutim, pravo povlačenja uplate se ne primjenjuje na kulturne događaje, sportske događaje i slične, molim pročitajte ovdje za više informacija.

 

Run Raisersi nisu odgovorni za bilo koje osiguranje vezano uz KRKA Ultra Challenge, svaki sudionik bi trebao istražiti police osiguranja koje mora imati.

 

SUDJELOVANJE

Želimo naglasiti da je vaše sudjelovanje na KRKA Ultra Challenge utrci u potpunosti na vlastiti rizik. Trčanje na stazi i ultra udaljenostima može predstavljati rizik poput uništenja odjeće ili opreme ili samoozlijeđivanja. 

Run Raisersi neće snositi bilo kakav trošak ako se ozlijedite ili se vaša oprema razbije. 

Ako ste prehlađeni ili povrijeđeni, savjetujemo vam da ne počinjete utrku. Na terenu je osigurana medicinska podrška u vidu doktora.

 

Nakon uzimanja "startnog paketa" i prijave za utrku, trebat ćemo vaš potpis da Run Raisersi nisu odgovorni za bilo kakvu nesreću tijekom rute, u skladu s izjavom: 

"Sudjelujem na vlastiti rizik. Ovime potvrđujem da sam razumio sigurnosne mjere koje se primjenjuju na KRKA Ultra Challenge, te da ću ih se pridržavati. Svjestan / svjesna sam da postoji rizik od ozljede u ovoj aktivnosti i prihvaćam taj rizik. Slažem se da KRKA Ultra Challenge nije odgovorna za bilo koju štetu na opremi ili osobnu ozljedu koja bi mogla nastati tijekom sudjelovanja. Slažem se da je zabranjeno trčati KRKA Ultra Challenge pod utjecajem droga ili alkohola, te da tim organizatora utrke ima autonomno pravo odbiti osobe koje bi mogle biti opasne po sebe ili druge, bez mogućnosti da te osobe imaju pravo na bilo kakvu financijsku nadoknadu.

Odgovoran / odgovorna sam za procjenu rizika od poznatih bolesti i ozljeda.

 

POTVRDA

Jednom kada ste popunili svoju aplikaciju, primit ćete potvrdu direktno na zaslonu da je vaša registracija zabilježena. Kroz nekoliko minuta, također ćete primiti potvrdu vašeg e-maila, pod uvjetom da ste unijeli točnu e-mail adresu. Ako plaćate karticom, također ćete primiti potvrdu na vaš e-mail da smo zaprimili vašu uplatu.

 

 

ŠTO JE UKLJUČENO U REGISTRACIJSKU NAKNADU

  • Sudjelovanje u KRKA Ultra Challenge u odabranoj udaljenosti
  • Doprinos humanitarnoj akciji # Run4Diabetes (20% startnine)
  • Ulaz u Nacionalni park KRKA tijekom dana utrke 6. listopada
  • Jednodnevni ulaz i prijevoz brodom do (samo) slapova Skradinskog buka 5., 6. ili 7. listopada
  • Nekoliko pomoćnih stanica s vodom, energetskim pićem i hranom / grickalicama
  • Službeno mjerenje vremena od strane Stotinke sa nekoliko kontrolnih stanica te kraja utrke, praćenje rezultata uživo, plasman u popis rezultata
  • Medalja KRKA Ultra Challenge za sve sudionike koji završavaju
  • Majca KRKA Ultra Challenge finišer
  • Krka Ultra Challenge ”goodie bag” (vrecica sa sponzorskim darovima)
  • Finišerska fotografija + mogućnost dobivanja vlastitih fotografija utrke
  • Startni broj iznačenim sa vlastitim imenom, oznake za prtljagu
  • Završna fešta na Skradinskoj plaži
  • Test utrka i inspiracija prije utrke
  • Obilne ponude naših sponzora prije i nakon utrke
  • Tajenstveni i jedinstveni suvenir KRKA Ultra Challenge

Odabrali smo subvencionirati registracijsku naknadu za Hrvate, jer je naša ambicija kreirati istinsku zabavu u vezi s ovim događajem i privući što veći broj lokalnog stanovništva da se pridruže utrci.

 

PUTOVANJE I SMJEŠTAJ

Na svakom natjecatelju je da sam dogovori putovanje i smještaj (Run Raisersi nisu turoperator). Na našoj web stranici nalaze se informacije / link na pregled dobrih opcija smještaja u različitom rasponu cijena i standarda (klikni ovdje), gdje je vrlo jednostavno postaviti upit našem lokalnom predstavniku u Skradinu.

VAŽNO! Vršenjem rezervacije preko ovog linka, doprinosite Fondu za borbu protiv dijabetesa, jer su sve aktivnosti organizirane od strane lokalnih sponzora koji doniraju dio sredstava u humanitarne svrhe.

 

AKTIVNOSTI

Ima jako puno toga za otkriti u Skradinu i njegovoj okolici. Na našoj web stranici nalaze se informacije / link na pregled zabavnih aktivnosti različitih vrsta (kliknite ovdje), gdje je vrlo jednostavno postaviti upit našem lokalnom predstavniku u Skradinu. 

VAŽNO! Vršenjem rezervacije preko ovog linka, doprinosite Fondu za borbu protiv dijabetesa, jer su sve aktivnosti organizirane od strane lokalnih sponzora koji doniraju dio sredstava u humanitarne svrhe.

 

TRANSFER

Na svakom natjecatelju je da sam dogovori transfer do / od zračne luke (Run Raisersi nisu turoperator). Na našoj web stranici nalaze se informacije / link na naše preporučene Rent a Car partnere u Zadru i Splitu  (klikni ovdje), gdje možete jednostavno napraviti upit i rezervaciju.

VAŽNO! Iznajmljivanjem automobila preko ovog linka (spomenite KRKA Ultra Challenge), doprinosite Fondu za borbu protiv dijabetesa, jer je ovaj Rent a Car  lokalni sponzor koji izdvaja dio sredstava u humanitarne svrhe.

Naša ambicija je pružiti uslugu prijevoza iz zračnih luka u Splitu i Zadru, provjeriti www.KrkaUltra.com za ažuriranja pod "Aktivnosti" i / ili "Putovanja".

 

PROMJENE U UGOVORU 

Run Raisersi imaju pravo izmijeniti ove uvjete ili Run Raisers naknade nakon postavljanja obavijesti o tome na stranicu. Izmijenjeni uvjeti i naknade primjenjivat će se na nove sporazume od datuma kad su postavljeni na stranicu.

Izjava o zaštiti privatnosti na internetskim stranicama Stotinka d.o.o.

Opći uvjeti

Stotinka d.o.o. za elektronsko mjerenje vremena (u daljnjem tekstu Stotinka) poštuje vašu privatnost i temelji svoje internetske stranice na tehnologijama koje pružaju bolje i sigurnije mrežno iskustvo.

Ova Izjava o zaštiti privatnosti (u daljnjem tekstu Izjava) odnosi se na prikupljanje i obradu vaših osobnih podataka te primjenu kolačića (cookies) na internetskim stranicama www.stotinka.hr(u nastavku: internetske stranice).

Korištenjem ovih internetskih stranica suglasni ste s načinom prikupljanja i obrade podataka opisanim u ovoj Izjavi te pohranom i pristupom kolačićima na vašem uređaju.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Kako bi održala funkcionalnost internetskih stranica i omogućila usluge koje korisnici traže, Stotinka na ovom mjestu može prikupljati i upotrebljavati osobne podatke korisnika.

Putem internetskih stranica www.stotinka.hr moguće je, ovisno o svrsi, prikupljanje vaših osobnih podataka kao što su: ime i prezime, adresa e-pošte, kućna ili poslovna adresa, telefonski broj...

Upisom osobnih podataka u za to predviđena polja dajete privolu da se navedeni podaci upotrebljavaju u svrhu za koju su dani.

Stotinka ne prodaje, ne iznajmljuje i ne posuđuje popis korisnika svojih stranica trećim stranama.

Uz obvezu zadržavanja povjerljivosti, Stotinka može dijeliti podatke s pouzdanim partnerima za određene svrhe: izradu statističke analize, omogućivanje korisničke potpore, organizaciju dostave ili slične potrebe.

Svakoj takvoj trećoj strani zabranjena je daljnja obrada vaših osobnih podataka.

Sigurnost vaših osobnih podataka

Internetska stranica www.stotinka.hr štiti vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

Podaci na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

Primjena kolačića

Na internetskim stranicama www.stotinka.hr primjenjuju se tzv. kolačići (cookies) - tekstualne datoteke koje na računalo korisnika smješta internetski poslužitelj kojim se korisnik koristi.

Datoteke nastaju kada preglednik na uređaju korisnika učita posjećeno mrežno odredište, koje potom šalje podatke pregledniku te izrađuje tekstualnu datoteku (kolačić).

Preglednik dohvaća i šalje datoteku na poslužitelj mrežnog odredišta (mjesta, stranice) prilikom povratka korisnika na njega.

Kolačići se upotrebljavaju za funkcioniranje svih značajki internetskih stranica i bolje korisničko iskustvo, a mogu biti privremeni (pohranjuju se samo tijekom posjeta internetskim stranicama) ili trajni (na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta).

Kolačićima trećih strana www.stotinka.hr koristi se za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naših internetskih stranica.

Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku.

Internetske stranice Stotinke ne sadržavaju kolačiće koji omogućuju pokretanje programa ili postavljanje virusa na vaše računalo.

Stranice www.stotinka.hr služe se statistikom Google Analytics te Facebook statistikom, a pravila o kolačićima treće strane potražite na Google Analytics i Facebook.

Podatke o tome kako se korisnici koriste našom internetskom stranicom povremeno možemo prikupljati koristeći se i drugim alatima sličnima usluzi Google Analytics.

Sprječavanje kolačića

Ako niste suglasni s njihovom upotrebom, kolačiće možete lako izbrisati (ili spriječiti) na svojem računalu ili mobilnom uređaju s pomoću postavki preglednika kojim se koristite.

Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite ili na www.allaboutcookies.org.

Budući da je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naših internetskih stranica i njihovih procesa, imajte na umu da sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje tih značajki ili prouzročiti njihov drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.

Uvjeti i izmjene

Uvjeti ove Izjave uređuju upotrebu kolačića i svih podataka prikupljenih za vrijeme primjenjivanja Izjave, osim kolačića trećih strana.

Stotinka zadržava pravo izmjene ove Izjave i pravila o kolačićima u bilo kojem trenutku kako bi prenijela nove važne informacije te kako biste bili informirani o načinima na koje Stotinka na svojim internetskim stranicama štiti vaše podatke.

Preporučujemo da povremeno provjerite ažuriranja na ovoj stranici.

Informacije za kontakt

Stotinka će rado primiti vaše komentare i sugestije u vezi s ovom Izjavom, kao i ostale primjedbe.

Možete nam se obratiti na timing@stotinka.hr

Prijavljeni natjecatelji

Za više informacija, posjetite internetsku stanicu događaja: www.KrkaUltra.com ili nas kontaktirajte direktno na: info@runraisers.com

 

1 ORGANIZACIJA DOGAĐAJA

Run Raisers (iz Švedske) & AK Šibenik u suradnji 2 utrke Krka Ultra Challenge koji će se održati 6 listopada, 2019 godine.

 

2 OPĆE INFORMACIJE

KRKA Ultra Challenge je događaj koji se sastoji od utrka različitih dužina.

Svrha jest prikupiti sredstva za borbu protiv dijabetesa i to na sljedeće načine:

 1. Potpora istraživanja dijabetesa Tipa 1 Švedske Fondacije dječjeg dijabetesa (www.barndiabetesfonden.se)
 2. Organizacija sportskog kampa za obitelji s djecom koja boluju od dijabetesa Tipa 1 u Skradinu u lipnju 2020.

Sudjelovati mogu svi: rekreativci entuzijasti, kao i profesionalni trkači.

To je jednodnevni događaj koji povezuje Skradin s Nacionalnim parkom Krka, kao i s turistima, promovira prekrasnu prirodu i njezino nasljeđe, kao i kulturnu i gastronomsku ponudu lokalnog kraja.

Sve povezano s KRKA Ultra Challenge-om doprinijet će borbi protiv dijabetesa (20% startnine, cijene smještaja, raznih aktivnosti itd.)

 

U okviru događaja postoje sljedeće utrke: 

Race title

Length

Start

Start Time

Finish

Max limit

Trail/Road

ITRA points

”INSANE” 80 km (50 miles)

81.2 km

Monastery Krka

06:30 am

Skradin beach

17,5h

77/23%

3

”CRAZY” 53 km

53.2 km

Popovici

10:00 am

Skradin beach

12h

81/19%

2

”MAD” 27 km

27.4 km

Roški Slap

11:00 am

Skradin beach

8h

85/15%

0

”HAPPY” 10 km

10.2 km

Skradin

15:00 pm

Skradin beach

3h

55/45%

0


 • ”INSANE” 80 km
  :
  • 81.2 km, s ukupnim usponom / spuštanjem 1519/1613 metara
  • Ova ruta će dodijeliti završne sudionike 3 boda ITRA
  • Utrka počinje u samostanu Krka, u nedjelju 6. listopada u 06:30 sati
  • 10 postaja za pomoć
  • Vremensko ograničenje: 18 sati
  • Podloga je mješavina, između 77% staza (makadam / šljunak / trava / kamen) i 23% ceste (asfalt)
 • ”CRAZY” 53 km:
  • 53.2 km, s ukupnim usponom / spuštanjem od 1085/1330 metara
  • Ova ruta će dodijeliti završne sudionike 2 boda ITRA
  • Utrka počinje u blizini Popovića, u nedjelju 6. listopada u 10:00 sati
  • pomoćnih stanica
  • Vremensko ograničenje: 12 sati
  • Podloga je mješavina između 81% staza (makadam / šljunak / trava / kamen) i 19% ceste (asfalt)
 • ”MAD” 27 km:
  • 27.4 km, s ukupnim usponom / spuštanjem od 703/779 metara
  • Utrka počinje u Roškom slapu, u nedjelju 6. listopada u 11:00 sati
  • 5 stanica za pomoć
  • Vremensko ograničenje: 8 sati
  • Podloga je mješavina između 85% staza (makadam / šljunak / trava / kamen) i 15% ceste (asfalt)
 • ”HAPPY” 10 km:
  • 10.2 km, s ukupnim usponom / spuštanjem od 150/149 metara
  • Utrka počinje u gradu Skradinu (izvan sjedišta NP Krka), u nedjelju 6. listopada u 15:00 sati
  • pomoćna mjesta
  • Vremensko ograničenje: 3 sata
  • Podloga je mješavina između 55% staza (makadam / šljunak / trava / kamen) i 45% ceste (asfalt)

 

3 REGISTRACIJA NATJECATELJA

 

Natjecatelj se za utrku može prijaviti na dva načina:

 1. Putem internetske stranice www.KrkaUltra.com gdje se odmah vrši i plaćanje startnine
 2. Putem internetske stranice stotinka.hr nakon čega se uplata vrši sukladno dobivenim podacima za uplatu

 

Za prijave nakon 20. rujna ne možemo jamčiti vaše osobno ime na startnom broju.

Bilješka! Prijava nije definitivna sve dok sudionik ne prenese definirani iznos startnine na bankovni račun organizatora.

Najkasnije tjedan prije početka utrke svaki sudionik primit će nagradu za utrku po e-pošti koja sadrži sve potrebne informacije!

 

Startnina

 • ”INSANE” 80 km
   • €100 (Međunarodni trkači)
   • €50 (Hrvatski stanovnici)
   • > plaćanje na račun organizatora
 • ”CRAZY” 53 km
   • €100 (Međunarodni trkači)
   • €50 (Hrvatski stanovnici)
   • > plaćanje na račun organizatora
 • ”MAD” 27 km
   • €80 (Međunarodni trkači)
   • €40 (Hrvatski stanovnici)
   • > plaćanje na račun organizatora
 • ”HAPPY” 10 km
   • €60 (Međunarodni trkači)
   • €30 (Hrvatski stanovnici)
   • > plaćanje na račun organizatora

 

Plaćanje putem PayPal-a

Za plaćanja putem Pay Pal servisa, naplaćuje se naknada u iznosu od 30 HRK.

 

Startnina uključuje:

  • Sudjelovanje u KRKA Ultra Challenge u odabranoj udaljenosti
  • Doprinos humanitarnoj akciji # Run4Diabetes (20% startnine)
  • Ulaz u Nacionalni park KRKA tijekom dana utrke 6. listopada
  • Jednodnevni ulaz i prijevoz brodom do (samo) slapova Skradinskog buka 5., 6. ili 7. listopada
  • Nekoliko pomoćnih stanica s vodom, energetskim pićem i hranom / grickalicama
  • Službeno mjerenje vremena od strane Stotinke sa nekoliko kontrolnih stanica te kraja utrke, praćenje rezultata uživo, plasman u popis rezultata
  • Medalja KRKA Ultra Challenge za sve sudionike koji završavaju
  • Majca KRKA Ultra Challenge finišer
  • Krka Ultra Challenge ”goodie bag” (vrecica sa sponzorskim darovima)
  • Finišerska fotografija + mogućnost dobivanja vlastitih fotografija utrke
  • Startni broj iznačenim sa vlastitim imenom, oznake za prtljagu
  • Završna fešta na Skradinskoj plaži
  • Test utrka i inspiracija prije utrke
  • Obilne ponude naših sponzora prije i nakon utrke
  • Tajenstveni i jedinstveni suvenir KRKA Ultra Challenge

 

Plaćanje startnina

Starnina se uplaćuje direktno na račun organizatora

Uplate iz RH:

 • IBAN: HR2523600003246690218
 • Zagrebacka banka d.d
 • Primatelj:

                        Vladimir Colovic

                        Sandfjärdsgatan 10

                        120 57 Årsta

                        SWEDEN

 • Svrha plaćanja: Startnina za: naziv utrke, ime i prezime

PayPal :

 

Molimo obvezno upisati naziv utrke te ime i prezime natjecatelja ili više njih na koje se odnosi uplata.

 

NAGRADNA CEREMONIJA

Nagrađujemo pobjednike KRKA Ultra Challenge 2019 navečer u nedjelju 6. listopada na Skradinskoj plaži.

  

SPISAK NAGRADA (preliminarne nagrade)

Za svaki događaj nagradit ćemo mjesta 1-3 (muškarci / žene) prema sljedećem:

 

"INSANE" 80 km:

1. mjesto muškarci i žene: 1 par HOKA One One cipele za trčanje (vrijednost 180 €)

2. mjesto muškarci i žene: Jedna boca kvalitetnog vina

3. mjesto muškarci i žene: Jednu bocu maslinovog ulja

 

"CRAZY" 53 km:

1. mjesto muškarci i žene: 1 par HOKA One One cipele za trčanje (vrijednost 180 €)

2. mjesto muškarci i žene: Jedna boca kvalitetnog vina

3. mjesto muškarci i žene: Jednu bocu maslinovog ulja

 

"MAD" 27 km:

1. mjesto muškarci i žene: Masazni jastuk od proizvodaca ”Flowpillow” (vrijednost € 160)

2. mjesto muškarci i žene: Promiđbena roba ”Krka Ultra Challenge”

3. mjesto muškarci i žene: Promiđbena roba ”Krka Ultra Challenge”

 

"HAPPY" 10 km:

1. mjesto muškarci i žene: Masazni jastuk od proizvodaca ”Flowpillow” (vrijednost € 160)

2. mjesto muškarci i žene: Promiđbena roba ”Krka Ultra Challenge”

3. mjesto muškarci i žene: Promiđbena roba ”Krka Ultra Challenge”

 

Osim navedenog, sudionicima će biti dodijeljene nagrade putem lutrije!